Ingrediente pentru muschiul de vita cu gorgonzola
- 500g muschi de vitel
- 200g de branza gorgonzola
- 300g de smantana gatit
- ulei de masline
- sare
- piper
Cum se prepara muschiul de vita cu gorgonzola
Muschiul de vita se taie felii de aproximativ doua degete grosime.
Se pune o tigaie nonaderenta cu putin ulei de masline la incins. Se prajeste carnea de vita pe ambele parti si se asezoneaza cu sare si piere dupa gust.
In tigaia in care s-a prajit carnea de vita se adauga smanta pentru gatit si branza gorgonzola, taiat cubulete. Se amesteca foarte bine pana la omogenizare si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust si se lasa sa fiarba timp de doua minute.
Cum se serveste muschiul de vita cu gorgonzola
Pune carnea pe un platou si toarna sosul desupra. Poti servi alaturi o garnitura de legume la abur sau gratinate. Serveste totul alaturi de un phar de vin alb, demisec.
Sursa foto: thekitchenwife.net