Feluri principale

#mancare #branza #piept de pui #smantana #mac #unt #pui #biscuiti

Mancare de pui cu mac si biscuiti

Mancarea < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de pui cu mac si biscuiti este un preparat foarte gustos, potrivit pentru a-l face in weekend, la pranz sau cina.
 

Ingrediente pentru mancare de pui cu mac si biscuiti
 

  • 4 bucati piept de pui, fara os
  • 1/2 cana unt topit +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
  • 1 mana de biscuiti din unt, zdrobiti
  • 1 lingurita seminte de mac
  • 1,120 kg smantana
  • 1 cana concentrat supa-crema de pui
  • 2 cani branza cheddar rasa.
     

Cum se prepara mancarea de pui cu mac si biscuiti
 

Pune carnea de pui intr- o oala si acoper-o cu apa. Lasa sa fiarba la foc iute, apoi da focul mai mic, acopera cu un capac si tine la fiert cam 20 de minute. Scurge apa, apoi toaca marunt carnea.

Amesteca intr-un castron untul, biscuitii si semintele de mac. Incinge cuptorul la 175 grade Celsius.

Amesteca smantana si supa-crema de pui cu un mixer, intr-un castron. Toarna jumatate din cantitate intr-o tava. Adauga puiul, apoi toarna restul compozitiei. Presara apoi branza rasa, pe urma pune compozitia de unt, biscuiti si mac.

Da mancarea la cuptor 30 de minute.
 

Cum se serveste mancarea de pui cu mac si biscuiti
 

Se serveste calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare