Feluri principale

#paste #retete paste #macaroane #paste cu legume #macaroane cu legume

Macaroane cu legume la cuptor

Macaroanele cu legume la cuptor este un preparat ideal pentru cinele in familie. Se prepara rapid, este savuros si cremos, cu arome estivale inconfundabile.


Ingrediente pentru macaroanele cu legume la cuptor

 

  • 2 dovlecei taiati in cubulete
  • 1 vanata tocata in cubulete
  • 1 cartof tocat in cubulete
  • 1 ceapa tocata
  • 10 ml ulei de masline
  • 400 grame macaroane
  • 500 grame pasta de tomate
  • 1 litru supa de legume.

 

Cum se prepara macaroanele cu legume la cuptor


Incinge cuptorul la 220 de grade. Intr-un bol amesteca toate legumele si adauga si uleiul de masline. Rastoarna totul intr-o tava si da la cuptor pentru 15 minute.

Scoate tava si adauga macaroanele si pasta de tomate. Toarna deasupra supa de legume. Acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor pentru 30 de minute.


Cum se servesc macaroanele cu legume la cuptor


Macaroanele cu legume la cuptor se servesc calde, ca atare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare