Macaroanele cu legume la cuptor este un preparat ideal pentru cinele in familie. Se prepara rapid, este savuros si cremos, cu arome estivale inconfundabile.
Ingrediente pentru macaroanele cu legume la cuptor
- 2 dovlecei taiati in cubulete
- 1 vanata tocata in cubulete
- 1 cartof tocat in cubulete
- 1 ceapa tocata
- 10 ml ulei de masline
- 400 grame macaroane
- 500 grame pasta de tomate
- 1 litru supa de legume.
Cum se prepara macaroanele cu legume la cuptor
Incinge cuptorul la 220 de grade. Intr-un bol amesteca toate legumele si adauga si uleiul de masline. Rastoarna totul intr-o tava si da la cuptor pentru 15 minute.
Scoate tava si adauga macaroanele si pasta de tomate. Toarna deasupra supa de legume. Acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor pentru 30 de minute.
Cum se servesc macaroanele cu legume la cuptor
Macaroanele cu legume la cuptor se servesc calde, ca atare.