Feluri principale

#ceapa #margarina #smantana #iepure # retete iepure

Iepure la cuptor cu sos de smantana

Daca vrei sa gatesti cu carne de iepure , poti cumpara un iepure intreg pe care sa-l transezi si sa-l faci la cuptor . Ai nevoie de smantana , ceapa, margarina si putina faina pentru aceasta reteta.
 

Ingrediente pentru iepure la cuptor cu sos de smantana
 

  • 1 iepure transat
  • 1/2 cana faina
  • 3 linguri margarina
  • 1 cana ceapa taiata
  • 2 cani smantana
  • sare si piper.
     

Cum se prepara iepurele la cuptor
 

Pune intr-o punga o cana de faina cu jumatate de lingurita de sare si un sfert de lingurita de piper. Adauga bucatile de carne, inchide punga si scutura bine, pentru ca iepurele sa se acopere bine cu aceasta compozitie.

Incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Pune margarina intr-o tigaie si apoi bucatile de iepure si prajeste-le. Scurge grasimea ramasa. Pune iepurele in tava,a dauga ceapa si smantana. Coace mancarea in cuptor pentru o ora.
 

Cum se serveste iepurele la cuptor
 

Se serveste cald, cu o garnitura de legume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete