Ingrediente pentru halibut cu bacon si porumb
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 2 bucati file de halibut
- o conserva porumb
- 50 g unt
- ½ ceapa verde
- 1 lime
- sare
- piper
Cum se prepara halibutul cu bacon si porumb
Intr-o tigaie nonaderenta, incapatoare adauga uleiul de masline si pune-o la incins. Asezoneaza pestele cu sare si piper si pune-l la prajit. Prajeste-l timp de 4 minute pe fiecare parte, sau pana devine auriu. Scoate pestele pe un platou.
In aceeasi tigaie adauga bacon-ul si prajeste-l pana devine crocant, apoi scoate-l pe o farfurie si lasa-l sa se raceasa. Sfarama-l usor cu ajutorul mainii.
Adauga porumbul, si caleste-l pana prinde o culoare auriu-maronie. Adauga apoi untul si amesteca totul foarte bine pana cand untul se topeste complet. Adauga baconul si ceapa verde si stinge focul. Adauga garnitura langa peste, pe platou.
Taie lime in sferturi si orneaza platoul cu aceasta.
Cum se serveste halibutul cu bacon si porumb
Serveste halibutul cu bacon si porumb, alaturi de un pahar de vin alb, demisec.
Sursa foto: cookinglight.com