Feluri principale

# halibut #retete simple # retete peste #retete rapide

Halibut cu bacon si porumb, o cina rapida si gustoasa

Pestele se prepara rapid si in plus este foarte sanatos. Seara, cand nu ai rabdare sa prepari mancaruri care iti ocupa foarte mult timp poti prepara rapid o portie de peste cu garnitura de porumb si bacon. Iata de ce ai nevoie!

Ingrediente pentru halibut cu bacon si porumb

  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 bucati file de halibut
  • o conserva porumb
  • 50 g unt
  • ½ ceapa verde
  • 1 lime
  • sare
  • piper

Cum se prepara halibutul cu bacon si porumb

Intr-o tigaie nonaderenta, incapatoare adauga uleiul de masline si pune-o la incins. Asezoneaza pestele cu sare si piper si pune-l la prajit. Prajeste-l timp de 4 minute pe fiecare parte, sau pana devine auriu. Scoate pestele pe un platou.

In aceeasi tigaie adauga bacon-ul si prajeste-l pana devine crocant, apoi scoate-l pe o farfurie si lasa-l sa se raceasa. Sfarama-l usor cu ajutorul mainii.

Adauga porumbul, si caleste-l pana prinde o culoare auriu-maronie. Adauga apoi untul si amesteca totul foarte bine pana cand untul se topeste complet. Adauga baconul si ceapa verde si stinge focul. Adauga garnitura langa peste, pe platou.

Taie lime in sferturi si orneaza platoul cu aceasta.

Cum se serveste halibutul cu bacon si porumb

Serveste halibutul cu bacon si porumb, alaturi de un pahar de vin alb, demisec.

Sursa foto: cookinglight.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului