Feluri principale

#retete pi #buddy valastro #bucatari celebri #retete simple #retete rapide # retete buddy valastro

Gateste cu Buddy Valastro! Reteta simpla care scoate pieptul de pui din anonimat

Din cand in cand, Buddy Valastro, supranumit si Regele cofetarilor, lasa deoparte torturile si prajiturile si isi testeaza abilitatile de chef si in preparatele sarate ale diverselor bucatarii ale lumii. Astazi, bucatarul sicilian ne deschide apetitul pentru picanterii... la propriu. Nu o sa crezi niciodata ca banalul pui poate fi atat de gustos pana nu incerci pieptul umplut cu carnati picanti si mozarella al lui Valastro!

Piept de pui umplut cu mozarella si carnati picanti

Ingrediente:

  • 6 jumatati de piept de pui
  • 150 g carnati picanti
  • 1 ceapa
  • 60 g mozarella
  • 2 linguri pesmet aromat (cu patrunjel, parmezan)
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1 ceasca ulei de masline
  • 1 ceasca vin alb

Mod de preparare:

Taie carnaciorii cubulete si pune-i intr-o tigaie incinsa la prajit. Intre timp, toaca ceapa si adaug-o peste carnaciori. Lasa ingredientele pe foc pana cand ceapa se inmoaie si carnaciorii devin crocanti.

Taie mozarella cubulete si pune-o intr-un vas separat. Adauga peste ea amestecul de carnaciori picanti si ceapa, sarea, piperul si pesmetul condimentat. Amesteca bine totul.

Incepe sa pregatesti puiul: ia fiecare jumatate de piept de pui si transeaza-l pe laterala, pana cand obtii un "portofel" larg. Adauga umplutura in "portofel" si inchide-l cu o scobitoare.

Asaza bucatile de piept umplute intr-o tava. Toarna peste ele uleiul de masline, vinul si asezoneaza-le cu sare sau piper. Baga tava la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 20 de minute.

Pieptul de pui umplut se serveste cu garnituri de legume sau salate proaspete.

Cine este Buddy Valastro?

Buddy Valastro, supranumit si "Regele Cofetarilor" sau "Maestrul Torturilor" este un bucatar de origine siciliana. Provine dintr-o familie cu istorie bogata in lumea patiseriei. Torturile sale savuroase si inedite, adevarate creatii artistice, au facut inconjurul lumii si l-au transformat rapid intr-unul dintre cei mai in voga patiseri. Chef Valastro poate fi urmarit pe TLC, in show-urile "Regele cofetarilor", "Regele Bucatarilor" si "Urmatorul mare bucatar".



Sursa foto: vegasseven.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului