Friptura de iepure cu legume este un preparat potrivit pentru sezonul rece . Ai nevoie de ingrediente simple: carne de iepure, cartofi, morcovi , ceapa si telina. Acest preparat este gata in aproximativ doua ore.
Ingrediente pentru friptura de iepure cu legume
- 2 iepuri (doar carnea)
- 8 morcovi
- 8 cartofi
- 5 cepe
-
1 cana telina taiata.
Cum se prepara friptura de iepure cu legume
Taie carnea in bucati si pune-o intr-o cratita adanca. Adauga apa pana cand carnea este acoperita. Taie morcovii in jumatate, apoi adauga-i in oala. Puna si cartofii intregi, apoi ceapa.
Pune oala la fiert 2 ore, acoperita cu un capac, la foc mediu. Adauga sare si piper la final si amesteca.
Cum se serveste friptura de iepure cu legume
Friptura de iepure se serveste calda, cu garnitura de legume si cu o salata proaspata.
Sursa foto: movierecipes.net