# retete peste # file de crap #crap cu smantana #retete #retete crap
File de crap cu sos de smantana
File de crap cu sos de smantana Fileul de crap se taie in bucati mai mici, care se dau cu piper si sare, apoi se prajesc in ulei, aproximativ 2 minute. Cand sunt gata se pun pe un servetel absorbant, apoi se muta intr-un vas pentru cuptor, unde fiecare bucata de file se unge cu putin mustar.
Ingrediente
- 3 bucati file de crap romanesc
- 300 g smantana Carrefour
- 2-3 linguri whisky (sau brandy)
- putin mustar Carrefour
- 2 linguri ulei floarea soarelui Carrefour
- 3 linguri pasta de tomate
- verdeturi mediteraneene, sare, piper
Mod de preparare File de crap cu sos de smantana
Fileul de crap se taie in bucati mai mici, care se dau cu piper si sare, apoi se prajesc in ulei, aproximativ 2 minute. Cand sunt gata se pun pe un servetel absorbant, apoi se muta intr-un vas pentru cuptor, unde fiecare bucata de file se unge cu putin mustar.
Separat se prepara sosul din smantana, whisky si pasta de tomate, amestecand bine. Sosul se pune in vasul cu fileurile de crap si se da la cuptor totul timp de aproximativ 10 minute.
Carrefour va ureaza pofta buna!
- 2013-05-31 2013-05-31