O maniera sofisticata , dar totodata simpla de a servi ficatul de vitel .
Ingrediente pentru ficat cu ceapa alla veneziana
600 gr. ficat de vitel
500 gr. ceapa
40 gr. unt
3 linguri de ulei extravirgin de masline
1 lingura patrunjel tocat
sare
piper
Cum se prepara ficat cu ceapa alla veneziana
Curata ficatul, apoi taie-l felii foarte subtiri.
Toaca fin ceapa si caleste-o intr-o tigaie cu ulei si unt, la foc mic, cam o ora, amestecand din cand in cand. Dupa aceea aseaza peste ceapa, potriveste de sare si piper si da focul mare inca 10 minute.
cand e gata, presara ficatul cu patrunjel proaspat si aseaza-l pe un platou.
Cum se serveste ficat cu ceapa alla veneziana
Serveste ficatul cu ceapa alla veneziana cald, cu o garnitura la alegere, preferabil un piure cu parmezan deasupra si decor de salata verde.
#ceapa #ficat #retete #ficat cu ceapa #ficatei
Ficat cu ceapa alla veneziana
Ficat cu ceapa alla veneziana O maniera sofisticata, dar totodata simpla de a servi ficatul de vitel.- 2012-03-15 2012-03-15
Articole din mancare
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului