Feluri principale

#retete #parmezan #dovlecel #dovlecel cu parmezan

Dovlecei cu parmezan

Dovleceii cu parmezan sunt ideali pentru cina, atunci cand nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru gatit. Se servesc calzi, cu patrunjel tocat.

Ingrediente pentru dovleceii cu parmezan


2 catei de usturoi
10 ml ulei de masline
4 dovlecei feliati
1 conserva de rosii
50 grame parmezan ras
patrunjel
sare
piper.

Cum se prepara dovleceii cu parmezan

Intr-o tigaie incinge uleiul. Adauga usturoiul tocat si lasa pe foc un minut. Adauga dovlecii si lasa pe foc 5 minute, pana devin usor crocanti.

Adauga apoi si rosiile. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa totul pe foc timp de 10 minute, pana cand tot lichdul este absorbit.

Scoate apoi totul pe un platou si presara pe deasupra parmezanul ras. Orneaza si cu patrunjel tocat.

Cum se servesc dovleceii cu parmezan

Dovleceii cu parmezan se servesc calzi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare