Ai nevoie de:
- 500g piept de pui
- 3 oua
- 400g fulgi de porumb
- 100g pesmet
- sare
- piper
- o lingurita de boia dulce
- o lingurita de boia iute
- o lingurita de usturoi granulat
Cum se prepara
Se taie pieptul de pui fasii. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Intr-un bol se bat bine cele trei oua si se adauga condimentele. Se adauga sare si piper dupa preferinte.
Fulgii de porumb se zdrobesc cu o vergea si se asaza intr-o farfurie adanca
Pesmetul se adauga intr-o alta farfurie.
Se trece fiecare fasie de pui prin ou, apoi prin pesmet, apoi prin ou si la final prin fulgii de porumb. Se asaza bucatile obtinute in tava si se coace totul timp de 30 de minute. Dupa primele 15 minute, se scoate tava din cuptor si se intoc bucatile de pui pa partea cealalta. Se mai lasa 15 minute.