Costele de porc dulci - acrisoare sunt foarte gustoase si aromate. Trebuie insa sa le lasi foarte mult timp la cuptor. Le poti prepara de dimineata, iar pana la ora cinei vei avea un preparat satios si aromat.
Ingrediente pentru coastele de porc dulci - acrisoare
- 100 grame ketchup ;
- 100 grame zahar brun ;
- 100 ml otet de mere ;
- 10 grame mustar;
- 4 coaste de porc;
- sare;
- piper.
Cum se prepara coastele de porc dulci - acrisoare
Intr-o cratita amesteca ketchup-ul cu zaharul, otetul, mustarul, sarea si piperul. Adauga si coastele si amesteca totul bine.
Aseaza apoi coastele pe un singur rand. Acopera cratita si da la cuptor, la foc mic, pentru 6 ore.
Cum se servesc coatele de porc dulci - acrisoare
Coastele de porc dulci - acrisoare se servesc cu piure de legume sau alte garnituri din legume.