Feluri principale

#chifle #oua #unt

Chifle umplute

Pentru un mic dejun delicios si foarte aspectuos, incearca o reteta de umplute. Preparatul se face usor si poti varia compozitia in functie de ingredientele pe care le ai in casa.

Ingrediente pentru chifle umplute
 

  • 10 chifle
  • 10 oua
  • 100 gr unt
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara chiflele umplute
 

Se taie “un capac” la fiecare chifla, apoi se scobeste miezul chiflei astfel incat cavitatea ei sa fie goala. Apoi chiflele se ung cu unt in interior si pe capac. Se sparge cate un ou in fiecare chifla si se adauga sare si piper.

In loc de oua se pot folosi alte ingrediente pe care le ai prin casa: varza, felii de cartof fiert pentru umplutura , ceapa si branza rasa etc.

Ouale se pun la cuptor pentru 10-15 minute, intr-o tava, la 100 grade Celsius.
 

Cum se servesc chiflele umplute
 

Se servesc cu de tomate sau cu branza rasa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului