Pentru iubitorii de peste am ales sa pregatesc astazi un preparat gustos si sanatos: file de lup de mare, asezat pe un pat de legume proaspete!
Ingrediente:
- doi lupi de mare (aproximativ 300-400 g/buc)
- 100 g morcov
- 100 g zucchini
- 120 g rosii cherry
- 30 g capere aruncate ici si colo
- masline kalamata (40 g) care sa completeze explozia de arome
- 15 ml ulei de masline
- 5 g sare
- 3 g piper negru
- Vegeta condiment pentru peste.
Mod de preparare:
Toate ingredientele descrise mai sus se inchid in foaie de foaie de copt si se lasa la cuptor! File-ul de lup de mare se serveste alaturi de un piure fin de dovleac placintar, pregatit din 150 g dovleac, 50 g ceapa, 40 g unt, 40 g smantana de gatit, 7 g sare.
Pofta buna!
Chef Liviu Balint