Feluri principale

#lup de mare #file de lup de mare #reteta peste

Chef Liviu Balint: File de lup de mare, asezat pe un pat de legume proaspete

Pentru iubitorii de peste am ales sa pregatesc astazi un preparat gustos si sanatos: file de lup de mare, asezat pe un pat de legume proaspete!

Ingrediente:

  • doi lupi de mare (aproximativ 300-400 g/buc)
  • 100 g morcov
  • 100 g zucchini
  • 120 g rosii cherry
  • 30 g capere aruncate ici si colo
  • masline kalamata (40 g) care sa completeze explozia de arome
  • 15 ml ulei de masline
  • 5 g sare
  • 3 g piper negru
  • Vegeta condiment pentru peste.

Mod de preparare:

Toate ingredientele descrise mai sus se inchid in foaie de foaie de copt si se lasa la cuptor! File-ul de lup de mare se serveste alaturi de un piure fin de dovleac placintar, pregatit din 150 g dovleac, 50 g ceapa, 40 g unt, 40 g smantana de gatit, 7 g sare.

Pofta buna!

Chef Liviu Balint

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului