INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Feluri principale

#taco pui fajita #taco #pui fajita

Cel mai bun taco este cel cu pui Fajita. Cum sa-l prepari

Daca esti fan mancare mexicana, atunci trebuie sa incerci aceasta reteta de taco cu pui Fajita. Puiul pentru acest taco cu pui Fajita se marineaza peste noapte. Asadar va trebui sa te pregatesti din timp, insa prepararea este foarte rapida. Ai nevoie de maxim 30 de minute.

 

Ingrediente pentru taco cu pui Fajita

  • 60 ml suc de portocale
  • 2 linguri de condiment pentru taco  
  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 450 g piept de pui dezosat si fara piele, taiat in fasii
  • 1/2 ceapa, taiata in fasii
  • 1/2 ardei gras verde, fara seminte si taiat in fasii
  • 1/2 ardei gras rosu, fara seminte si taiat in fasii
  • 8 tortilla de faina (15 cm)
  • 1 avocado, fara sambure si feliat, sau dupa necesitate
  • 1/2 cana smantana, sau dupa necesitate
  • 1/2 cana branza cotija faramitata, sau dupa necesitate (poti folosi branza feta)

Cum se prepara taco cu pui Fajita

Combina sucul de portocale, condimentul pentru taco si uleiul vegetal intr-o punga mare resigilabila. Adauga puiul, acopera-l bine cu marinada, elimina excesul de aer si sigileaza punga. Marineaza in frigider peste noapte.

Incalzeste o tigaie de fonta la foc mediu-inalt. Gateste puiul in tigaia fierbinte timp de 5 minute. Adauga ceapa, ardeiul gras verde si ardeiul gras rosu. Gateste pana cand ardeii sunt crocanti si fragezi, aproximativ 4-5 minute. Un termometru instantaneu introdus in centrul fasiilor de pui ar trebui sa indice 74 de grade Celsius.

Incalzeste tortilla pana devin moi si flexibile. Umple tortilla cu amestecul de pui fajita, avocado, smantana si branza cotija. Serveste imediat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare