Ingrediente pentru burgerul de porc cu legume
- 450g carne de porc (de preferat muschi)
- 1/2 cana sos barbeque
- 1/4 varza tocata marunt
- 2 morcovi rasi
- 3 linguri smantana degresata
- 3 linguri maioneza
- 1 lingurita zahar
- 2 lingurite sos de hrean
- muraturi cu marar
- 4 chifle cu susan
- 2 linguri ketchup
- sare
- piper
Cum se prepara burgerul de porc cu legume
Taie muschiul rondele si unge-l cu sosul barbeque. Coace carnea pana cand este bine patrunsa, sau, daca ai posibilitatea, frige-o pe gratar.
Intr-un castron amesteca salata de varza, morcovii, smantana, maioneza, zaharul si sosul de hrean. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Unge chiflele incalzite, in prealabil, cu ketchup, adauga carnea, apoi adauga legume, dupa gust. La final pune cateva felii de muraturi.
Cum se serveste burgerul de porc cu legume
Serveste burgerul de porc cu legume, cald, alaturi de o garnitura de cartofi prajiti sau inele de ceapa, prajite. Serveste alaturi un pahar de vin rosu sau bere, dupa preferinte.
Sursa foto: sbs.com.au