Ingrediente pentru rulada de curcan cu merisoare
- 350 g de crutoane asezonate cu ierburi aromatice
- doua bucati de piept de curcan dezosat si fara piele
- o cana de nuci pecan zdrobite
- 240 g de merisoare confiate
- doua linguri de ulei de masline
Cum se prepara rulada de curcan cu merisoare
Inmoaie crutoanele in apa si taie cele doua bucati de piept de curcan in felii subtiri. Pune crutoanele inmuiate pe marginea feliilor de carne, adauga nucile zdrobite si apoi merisoarele si ruleaza pieptul de curcan astfel incat sa obtii niste rulouri perfecte. Daca este nevoie, fixeaza-le cu ajutorul unor scobitori.
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste rulourile in ea pe ambele parti. Apoi pune tigaia in cuptorul preincalzit la 175 de grade si lasa rulourile la rumenit timp de o ora.
Cum se serveste rulada de curcan cu merisoare
Aceste rulade se servesc calde, asezate pe frunze de salata verde si asezonate cu nuci pecan injumatatite si cu merisoare confiate.
Sursa foto: myfoodblog.com.au