Feluri principale

#anghinare pane #retete anghinare #preparare anghinare #anghinare

Anghinare pane, un deliciu la inceput de toamna

Anghinarele sunt usor de preparat si in plus au o multime de beneficii pentru sanatate. Iti prezentam azi o reteta de anghinare pane ce se prepara in doar cateva minute. Pana si cei mai mofturosi membri ai familiei o vor aprecia.

Ingrediente pentru anghinarele pane

  • 4 bucati anghinare
  • 2 lamai
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Cum se prepara anghinarele pane

Curata anghinarele si pune-le intr-un castron cu apa si sucul de la o lamaie, pentru a evita oxidarea acestora. Scurge-le apoi foarte bine si taie-le felii pe lung.

Intre timp pune intr-o farfurie incapatoare un strat gros de faina.

Intr-o alta farfurie bate albusurile spuma, pe jumatate, apoi adauga galbenusurile si amesteca bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Da fiecare felie de anghinara prin faina apoi prin amestecul de ou. Prajeste feliile de anghinare in baie de ulei incins.

Cum se servesc anghinarele pane

Serveste anghinarele cu o salata de ardei iute si paine proaspata de casa. Merg perfect alaturi de o palinca.

Sursa foto: theginatnolancreek.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din mancare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete