- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 2
- Urmatoarea pagina
Porumb copt cu sos de lime si unt
Sursa foto: pinterest.com
Ingrediente:
- 4 bucati de porumb
- 2 linguri de unt, la temperatura camerei
- 1/4 coaja rasa de lime
- 1 lingurita de suc de lamaie
- 1/2 lingurita de piper
- 1/2 lingurita paprika
- 1/4 lingurita de sos adobo
- 1/2 lingurita de sare
Cum se prepara:
Curata porumbul de frunze si de matase si spala-l bine. Infasoara apoi fiecare stiulete in folie de aluminiu si pune-i pe gratarul incins pentru aproximativ 10 minute. Cand sunt gata indeparteaza-i de pe gratar si lasa-i in folie pana prepari dressingul.
Amesteca untul cu coaja de lime, sucul de lamaie, ardeiul iute, sosul adobo si sare pana cand se omogenizeaza. Indeparteaza folia de aluminiu de pe stiuleti si unde-i bine cu sosul obtinut. Serveste porumbul cald, decorat cu felii de lime.
Sursa foto principala: abachelorandhisgrill.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 2
- Urmatoarea pagina