- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Lasagna vegetariana cu tofu
Ingrediente:
- 250 g foi pentru lasagna
- 600 g spanac
- 450 g tofu moale
- 450 g tofu tare
- 800 g pasta de tomate
- 1 lingura zahar
- 1/4 cana lapte de soia
- 1/2 lingurita pudra de usturoi
- 2 linguri zeama de lamaie
- 3 linguri busuioc proaspat
- sare
Mod de preparare:
Opareste doua minute foile de lasagna astfel incat sa se inmoaie. Scurge-le bine intr-o sita. Scurge bine si spanacul – il poti stoarce usor cu mana - si toaca-l marunt.
Intr-un blender, mixeaza branza tofu, laptele de soia, zaharul, pudra de usturoi, zeama de lamaie, busuiocul si sarea – cam doua lingurite. Trebuie sa obtii o compozitie moale si omogena.
Pe fundul unei tavi de copt inalte pune un strat subtire de pasta de tomate, apoi un rand de foi de lasagna. Aseaza un strat de tofu si unul de spanac, apoi iar un strat de foi, unul de tofu si unul de spanac pana cand termini ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de foi, pe care sa le acoperi cu pasta de tomate ramasa.
Da tava la cuptor pentru jumatate de ora, pana cand pasta de tomate incepe sa fiarba.
Sursa foto: menshealth.hu
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina