Poze magistrala

Iata cele mai relevante poze despre magistrala de pe acasa.ro

Cele mai citite despre magistrala

Ultima mutare a regelui Zugzwang de Ronan Bennett

Ultima mutare a regelui Zugzwang este un thriller istoric despre amurgul tarilor, capcanele mintii omenesti si o partida de sah pe viata si pe moarte.

4 actori romani celebri care au reusit la Hollywood

De-a lungul timpului, multi actori romani sau cu origini romanesti au avut sansa de a juca in filme de la Hollywood. Talentul si un dram de noroc au facut ca numele lor sa ajunga pe buzele milioanelor de oameni din intreaga lume, iar pentru romani, ei sunt sinonimi cu succesul in Cetatea Filmului. Iata 4 actori romani care au reusit la Hollywood.

Traseul magistralei de metrou Drumul Taberei-Universitate

Planurile pentru linia de metrou Drumul Taberei - Universitate au fost finalizate. Noua magistrala va avea o lungime de 9 kilometri, 14 statii si ar putea fi gata in 5 ani.Lucrarile la magistrala de

Cele mai noi despre magistrala

Alerta la metrou! Garnitura cuprinsa de fum la Piata Romana. Mai multe persoane ranite. A fost activat planul ROSU de interventie

O garnitura de metrou a fost cuprinsa de fum in aceasta dimineata la Piata Romana. Pompierii au intervenit de urgenta si a fost activat planul rosu de interventie.

Peste 370 de blocuri si un spital important din Bucuresti, fara apa calda timp de 4 zile

Bucurestenii au ramas fara apa calda pentru patru zile. Sunt afectate peste 370 de blocuri, dar si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie. S. Curie.

Defectiune la metrou in aceasta dimineata! Sute de calatori, evacuati prin tuneluri de salvatori

O defectiune s-a produs astazi la metrou. Defectiunea a avut loc pe magistrala 4, intre statiile Grivita si Basarab.