MAGAZIN STIL

#incaltaminte #imbracaminte #reduceri #zorilestore.ro

Haine sport de firma, la reduceri pe ZorileStore.ro

Garderoba ta are nevoie de piese noi sau vrei sa faci un Cadou de calitate? Articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de  sunt disponibile la preturi reduse pe ZorileStore.ro, magazin cu produse 100% originale.

Misiunea puma , Lotto, Le Coq Sportif, Rider, Ipanema, Gisele Bundchen si Grendha.

Fiecare dintre noi ar trebui sa aibe in sifonier macar o pereche de adidasi originali si de calitate, ca atare intra pe ZorileStore.ro si alege-ti modelele visate fara sa te temi ca bugetul tau va avea de suferit.
 

Adidasi originali Lotto barbati
 

Pe ZorileStore.ro, adidasii originali Lotto Rios pentru barbati, in nuante elegante de gri, alb si benzi colorate in rosu si bleumarin sunt mai ieftini cu 21% in aceasta perioada.



Pret: 179 ron
Economisesti: 50 ron
 

Adidasi originali puma barbati
 

Cu o talpa rezistenta confectionata din cauciuc special, adidasii originali Puma 3.0 Lo pentru barbati mbina foarte bine eleganta cu sportul. Confortabili datorita pielii moi de inalta calitate, sunt perfecti pentru deplasarile zilnice in oras sau fitness. Produsul este disponibil cu o reducere de 29%.



Pret: 239 ron
Economisesti: 100 ron
 

Gheata Puma barbati
 

Gheata Puma pentru barbati, model Benecio, detine o captuseala de blana calduroasa, perfecta pentru a indura cu succes frigul iernii. Produsul este confectionat in partea superioara din piele de calitate, dispune de un guler care protejeaza glezna si talpa antiderapanta.


Pret: 239,9 ron
Economisesti: 100 ron
 

Gheata Puma femei
 

Gheata Puma pentru femei Karmin Velcro iti sta la dispozitie in orice moment al zilei datorita usurintei cu care o poti purta. Partea superioara este confectionata dintr-o combinatie unica de material textil si piele de caprioara, care ii da un plus de comoditate si confort, iar sistemul de inchidere din 3 arici mari, rezistenti fixeaza bine piciorul. In plus acestia impreuna cu talpa exterioara ortopedica, inalta, dau un plus de eleganta look-ului tau.



Pret: 279, 9 ron
Economisesti: 180 ron
 

Adidasi Puma Cabana Racer femei
 

Adidasii Puma Cabana Racer pentru femei, lansati pe piata inca din anul 1981, sunt prezenti astazi in culori vii si combinatii inedite de nylon si piele intoarsa, materiale care mentin caldura piciorului oferindu-i un look nou, modern si elegant. Talpa exterioara din cauciuc, este joasa si iti da tot confortul la care ravnesti.



Pret: 169,9 ron
Economisesti: 130 ron
 

Comanda
 

Termenul de livrare pentru comenzile tale este de maximum 3 zile lucratoare, produsele sunt livrate prin curier rapid , cu plata ramburs. Acest serviciu costa doar 5 ron pe comanda, indiferent de valoare, cantitate sau destinatie. In plus, fiecare articol vine cu o garantie de 30 de zile.

ZorileStore.ro respecta dorintele clientilor si raspunde prompt solicitarilor, asa cum reiese din urmatorul videoclip de prezentare:


Contact
 

Misiunea ZorileStore.ro este aceea de a te ajuta sa gasesti foarte usor ceea ce ti se potriveste cel mai bine in materie de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, astfel incat sa reusesti sa te exprimi si sa iei atitudine in orice moment al vietii tale.

ZorileStore.ro poate fi gasit in incinta Maritimo Shopping Center - Constanta la magazinul Puma.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare