Machiaj & Cosmetica

#Yves Rocher #apa de toaleta #flori de cires #un matin au jardin

Un Matin au Jardin - Ape de toaleta cu arome florale

Exista momente cand pur si simplu ne dorim sa mirosim a primavara… Universul acestei game spune povestea unei plimbari in gradina, intr-o dimineata de primavara Un Matin au Jardin, intreaga delicatete si prospetime a parfumului florilor abia deschise.

Cinci arome florale bine cunoscute de fiecare dintre noi va vor duce cu gandul la plimbarea aceea, din dimineata de atunci... Descoperiti buchetul Jardins du Monde si alegeti aroma preferata: Trandafiri, Liliac Violet, Lacramioare Inflorite, Flori de Citrice si Flori de Cires.

Descoperiti gama Un Matin Au Jardin pe site-ul Yves Rocher Romania!

In plus, fiecare aroma de Apa de Toaleta este disponibila si in varianta Gel de dus si Lapte de Corp, pentru un ritual complet de rasfat si desfatare a simturilor.

NOUTATE: Un Matin au Jardin - Flori de Cires

In Japonia, florile de cires simbolizeaza veniera primaverii. In timpul celor doua saptamani inflorite, japonezii se intalnesc pentru a admira ciresii impodobiti si a sarbatori acest moment magic, care simbolizeaza sosirea anotimpului cald.

Anumite flori sunt atat de fragile, incat nu se poate extrage parfumul din acestea. Gratie expertizei sale indelungate, Yves Rocher a recompus parfumul delicat al Florilor de Cires, pentru a reda intreaga prospetime delicata a acestora, intr-o Apa de Toaleta semnata de creatorul Francis Kurkdjian.

"Mi-am dorit sa redau senzatia unei plimbari pe sub crengile ciresilor infloriti. Un acord vegetal imbinat armonios cu esenta de mandarin verde din Italia, pentru a dezvalui suflul lejer si diafan la aromei de Flori de Cires. Nota de mijloc a parfumului este una florala, subliniata de un acord de migdale verzi si potentata de esenta de Patchouli din Indonezia si de caldura si delicatetea moscului..." - Francis Kurkdjian

Descoperiti toate aromele Un Matin au Jardin pe site-ul Yves Rocher Romania!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare