Machiaj & Cosmetica

# preturi machiaj bio #machiaj bio #machiaj

Tu ai vazut cat de mult au scazut preturile la machiaj bio?

La BIO-Cosmetics, acum avem un nou motiv de sarbatoare. Aniversam impreuna primii cinci ani de machiaj bio marca benecos in Romania. Daca la inceput preturile produselor de machiaj bio erau prohibitive pentru cele mai multe dintre noi, in ultimii cinci ani am aratat alaturi de partenerii nostri internationali ca machiajul bio de calitate poate fi si la preturi accesibile tuturor.

Acum insa a sosit momentul sa sarbatorim primii cinci ani de machiaj bio benecos in Romania, bineinteles, cu o noua reducere substantiala de preturi.

De ce sunt produsele de machiaj bio marca benecos un beneficiu important in ritualul zilnic de ingrijire si frumusete a oricarei femei?

Primul argument ar fi ca aceste produse nu contin parafine, parabeni, PEG, silicon, conservanti si parfumuri sintetice, care pot dauna pielii, mai ales in utilizarea pe termen lung.

Apoi, intre ingredientele din compozitia lor, unturile si uleiurile din natura ocupa o pondere foarte importanta.

Ulei de jojoba

Uleiul de jojoba este bogat in vitamina E (tocoferol, antioxidant natural), F si minerale care ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii si la restabilirea PH-ului natural.

Una din principalele proprietati ale uleiului de jojoba este aceea de a fi un bun antirid; puternic penetrant, ridurile prezente pe fata pot fi usor combatute.

Printre alte proprietati ale uleiului de jojoba se numara cea hidratanta si emolienta, care permit sa contracareze in mod eficient exfolierea epidermei.

Uleiul de jojoba se regaseste in compozitia unor produse de machiaj esentiale in ritualul de ingrijire de zi cu zi, intre care: mascara bio, creion dermatograf bio, BB Cream 8 in 1 bio, Fard de pleoape bio, blush bio, concealer bio, pudra compacta bio, creion ruj bio, gloss de buze bio sau creion contur buze bio, toate marca benecos.

Unt de shea

Bogat in minerale si in vitaminele A, D, E si F, untul de Shea este intre cele mai utilizate produse in industria cosmetica.

Vitamina A stimuleaza formarea de noi tesuturi, elimina celulele moarte si accelereaza procesul de cicatrizare. Asigura elasticitate si finete pielii, previne aparitia ridurilor, favorizeaza regenerarea si protejeaza pielea impotriva deshidratarii.

Vitamina D creste absorbtia si favorizeaza retentia calciului, avand o foarte buna actiune calmanta in acelasi timp.

Vitamina E are cel mai important rol impotriva imbatranirii. Fiind un foarte puternic antioxidant, impiedica oxidarea acizilor grasi nesaturati din structura peretilor celulari. Protejeaza totodata impotriva radicalilor liberi, responsabili de distrugerea ADN-ului celular, pierderea elasticitatii si aparitia ridurilor.

Vitamina F ajuta la mentinerea permeabilitatii normale a membranelor celulare, arde grasimile saturate si asigura sanatatea pielii.

Untul de shea poate fi regasit in compozitia urmatoarelor produse de machiaj bio de la benecos: fond de ten bio, BB Cream 8 in 1 bio, Creionul de buze bio.

Ulei de macadamia

Bogat in vitaminele A, B1, B2 si E, minerale si antioxidanti, uleiul de Macadamia combate radicalii liberi si contribuie decisiv la regenerarea rapida a celulelor.

Uleiul de Macadamia este hidratant si emolient. Pielea este hidratata in profunzime si - spre deosebire de alte uleiuri - acesta se absoarbe repede lasand suprafata neteda, catifelata, fara urme de grasime. Bun emolient, mentine hidratarea pielii timp indelungat, amanand aparitia ridurilor.

Concentratia mare de acid palmitoleic si de acid oleic ajuta la combaterea imbatranirii premature a pielii.

Uleiul de Macadamia poate fi regasit in compozitia urmatoarelor produse benecos: blush compact, pudra compacta, fard de pleoape duo, creion dermatograf si creion contur buze.

Ulei de migdale

Utilizat inca din antichitate de catre egipteniii din inalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte din aplicatiile cosmetice ale zilelor noastre.

Uleiul de migdale este astazi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru toate tipurile de piele. Pentru ca se absoarbe rapid in piele reprezinta o buna baza pentru masaj si este purtator de ingrediente active ale uleiurilor esentiale si diversele ingrediente cosmetice.

Uleiul de migdale poate fi regasit in compozitia urmatoarelor produse de machiaj bio benecos: fond de ten si anticearcan.

Acid hialuronic

Supranumit "Fantana Tineretii", acidul hialuronic asigura supletea, elasticitatea si tonicitatea epidermei. Recomandat pentru tratamente locale, actioneaza foarte bine asupra ridurilor de pe fata si gat.

Datorita structurii sale moleculare pe trei straturi, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime.

Astfel, moleculele de pe primul strat au rolul de "umplere a ridurilor", in timp ce cele de pe straturile superioare ofera hidratare si elasticitate.

Produsele benecos, alaturi de multe alte cosmetice bio pot fi achizitionate de la  bio-cosmetics.ro, distribuitor exclusiv pentru Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului