Machiaj & Cosmetica

# bronz perfect #vara #soare #bronz

Trucuri pentru un bronz perfect. Cel mai bun ajutor al soarelui

Au mai ramas doar cateva zile pana la debutul oficial al sezonului estival, astfel ca mintea noastra zboara deja la concediu, mare si soare.

Un bronz perfect ofera pielii o stralucire aparte, iar micile imperfectiuni parca sunt sterse de soare de pe pielea noastra. Totusi, timpul nu ne permite intotdeauna sa avem acele vacante lungi pe care ni le-am dori. Cine nu ar vrea sa petreaca jumatate de vara tolanit pe un sezlong, cu briza marii pe fundal?

Asa ca trebuie sa ne multumim uneori cu o saptamana sau doua, un timp destul de scurt pentru a obtine acel bronz pe care ni-l dorim, mai ales daca avem o piele mai sensibila ce nu suporta ore intregi de expunere, lucru care oricum nici nu este indicat.

Exista cateva trucuri pentru a obtine un bronz superb, cum ar fi sa nu consumati alcool deoarece deshidrateaza organismul si predispune pielea la arsuri si sa beti multa apa la plaja, la intervale scurte de timp.

Totusi, cel mai bun truc este folosirea unui accelerator de bronzare deoarece rezultatele se vad rapid, procesul de bronzare este stimulat, iar pielea este hidratata in acelasi timp.

Ideal este sa optati pentru un produs ce contine ulei de bacuri deoarece este singurul ulei care actioneaza in mod natural precum un autobronzant. In plus, uleiul de bacuri hidrateaza in mod absolut fabulos, are proprietati antirid deoarece stimuleaza productia de colagen si poate estompa vergeturile. De asemenea, poate fi aplicat pe pielea deja bronzata pentru a intensifica culoarea.

De asemenea, puteti alege un produs 2 in 1, adica un ulei intensificator pentru bronzare, dar care ofera si protectie UV. Astfel, accelereaza bronzarea, confera pielii un ton auriu, dar si protejeaza pielea in acelasi timp, expunerea la soare fiind principalul motiv al imbatranirii premature a acesteia.

Un astfel de ulei de calitate contine ingrediente precum ulei de morcov, care favorizeaza si uniformizeaza bronzul, este antioxidant, radiant si revitalizant. Se adauga pe lista si ulei din seminte de dovleac, ulei de chia sau ulei de iasomie.

O alta optiune ar fi un ulei autobronzant iluminator pentru o piele catifelata si stralucitoare. Un produs bun este formulat cu active regenerante precum unt de cacao, ulei de cocos, ulei de migdale si ulei de bacuri. Pielea va fi hranita in timpul expunerii la soare pentru a preveni deshidratarea.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare