Machiaj & Cosmetica

#trucuri machiaj #anticearcan #fard #fond de ten #machiaj

Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari si mai luminosi

Ne-ar placea sa reusim sa dormim cate 8-9 ore in fiecare noapte, sa ne trezim odihnite, relaxate si, evident, sa aratam perfect, fara cearcane, fara ochi mici si eventual cu pungi urate sub ei. Doar ca epuizarea la care suntem supuse isi spune efectul si asupra fetei.

Gene lungi, ochi larg deschisi, privire luminoasa. Asta isi doreste orice femeie, iar secretul este ca look-ul acesta il poti obtine cu ajutorul catorva trucuri de machiaj la care poti apela.

Aplica un punct luminos in coltul ochilor

Umbrele din colturile ochilor (chiar langa podul nasului) sunt cele mai vizibile. Aplica un punct mic de fard luminos pentru a contracara aceste umbre. Acesta va ajuta la reflectarea luminii si va va face ochii sa para mai mari si mai stralucitori.

Aplica un dermatograf nude pe linia genelor

Dermatograful nude sau alb reprezinta una dintre cele mai bune metode de a combate ochii rosii, mai ales daca il aplici pe linia de la baza genelor. Nuanta neutra va ajuta albul ochilor sa para si mai alb, diminuand astfel roseata.

Curbeaza genele

Genele drepte vor face ochii sa arate si mai mici decat sunt. In schimb, genele curbate ii vor face sa para mult mai mari. Asadar, inainte de a te machia, foloseste un ondulator de gene.

Penseaza-te si completeaza sprancenele

Asigura-te ca sprancenele au o forma bine definita. Acest lucru va da impresia unor ochi mai mari. Daca ai sprancenele naturale rare foloseste un creion sau un fard pentru a umple golurile.

Foloseste fard albastru

Albastrul este una dintre cele mai bune nuante pentru obtinerea unor ochi stralucitori, intrucat scot ochii in evidenta.

Foloseste conturul ochi de pisica

Un contur ochi de pisica face ochii sa para mai deschisi, mai mari. Chiar daca nu vrei neaparat sa iti faci o coada pronuntata in colturile ochilor, poti cel putin sa ridici usor cu tus sau dermatograf colturile.

Aplica anticearcan in V

Ascunde cearcanele intunecata de sub ochi folosind fardul special. Nu aplica produsul in forma curbata sub ochi, ci fa un triunghi sau o forma de V. In acest fel vei crea iluzia unor ochi mai deschisi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare