Machiaj & Cosmetica

#make-up #fond de ten #pudra #machiaj si cosmetica #fard de ochi #tus #machiaj de vedeta

Trucuri de machiaj din culisele vedetelor

Divele nu sunt altceva decat femei obisnuite care se lupta cu probleme ale pielii si ochi obositi in fiecare zi si care utilizeaza machiajul perfectionat de-a lungul deceniilor pentru a se transforma in adevarate zeite. Iata cateva trucuri de machiaj preluate din culisele vedetelor, prin care iti poti imbunatati imaginea in mod profesionist.

Ascunderea imperfectiunilor poate fi o provocare de proportii in zilele tale dificile, astfel ca trucurile de machiaj folosite de cosmeticienii celebritatilor nu pot da gres in aceste situatii.

Transforma-te intr-un supermodel in cateva pasi simpli si usor de pus in aplicare.

 

Accentuarea ochilor


Daca vrei o privire luminoasa si limpede, trebuie sa iti accentuezi albul ochilor aplicand o nuanta inspirata pe pleoape: galbenul deschis, turcoazul sau purpuriul confera acest afect contrastant, pe care il vei adora imediat.

 

Stralucire naturala


Artistul in materie de machiaj Peter Philips, un specialist foarte solicitat de vedetele americane, iti ofera un pont despre felul in care poti obtine cu usurinta o stralucire naturala a tenului.

Pentru pometi, foloseste o pudra cu efect bronzant in nuanta bej-pal, cu particule luminoase subtile. Rozul-piersica este de asemenea eficient, insa pentru tenul foarte deschis, cu tente rosiatice.

 

Ochi de diamant


Daca vrei sa atragi toata atentia la o petrecere, foloseste un fard alb sidefat, pe care sa il aplici in coltul intern al ochilor si pe pleoapa inferioara, la baza genelor. Umbrele pleoapei superioare le poti realiza tot cu nuante calde, precum bejul, rozul sau portocaliul stralucitor cu textura cremoasa.

 

Sprancene definite


Pentru a putea afisa sprancene definite in mod desavarsit, fara sa periclitezi aspectul lor natural, alege un nuantator sub forma de gel in detrimentul clasicului creion mult prea vizibil.

 

Contur rezistent al ochilor


Daca vrei ca tusul de pleoape sa ramana exact in forma in care l-ai aplicat, evita sa-ti umezesti pleoapele cu farduri crema.

Aplica inainte putin fard corector pentru a-ti asigura o baza de machiaj mata si rezistenta, care va fixa in mod eficient orice alta substanta cu care intra in contact ulterior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare