Machiaj & Cosmetica

#grupa sanguina #sfaturi frumusete # trucuri frumusete

Trucuri de frumusete in functie de grupa sanguina

Cand vine vorba despre propriul ritual de frumusete, fiecare femeie are un set de reguli proprii dupa care se ghideaza. Chiar si asa, specialistii in domeniu merg mai departe de atat si arata ca grupa sanguina iti poate indica cum sa iti pui in valoare frumusetea.

Iata care sunt trucurile de frumusete benefice fiecarei grupe sanguine.


1. Trucuri de frumusete pentru grupa sanguina A

Daca ai grupa sanguina A te poti bucura de numeroase avantaje estetice. De regula, in cazul acestei grupe de sange, tenul este mai putin predispus sa transpire, ceea ce inseamna ca nu te vei confrunta niciodata cu problemele specifice tenului gras.

Expertii recomanda un fond de ten luminos, pe baza de apa. Pentru pometi si zona cearcanelor poti aplica iluminator, avand grija sa il armonizezi bine cu fondul de ten, iar pentru machiajul ochilor ti se potrivesc fardurile in culori neutre (gri, crem, alb sidef) si mascara de culoare maro.


2. Trucuri de frumusete pentru grupa sanguina B

Persoanele cu grupa sanguina B au o piele foarte sensibila, ceea ce inseamna ca starea pielii este imprevizibila. Foloseste scrub-uri usoare pentru curatarea pielii si evita produsele cosmetice parfumate, deoarece risti sa capeti o alergie.

Pentru machiajul ochilor, specialistii recomanda farduri in nuante calde, pastelate (bleu, roz, verde menta) si folosirea tusului pentru pleoapa superioara. Subliniaza-ti trasaturile faciale cu ajutorul perlelor autobronzate si nu uita sa aplici si putin blush pe obraji, pentru a obtine un efect de marire.


3. Trucuri de frumusete pentru grupa sanguina AB

Pentru aceasta grupa sanguina se recomanda folosirea produselor naturiste, indeosebi a mastilor si tratamentelor home-made. Aplica o masca de albus si suc de portocala pentru a preveni imbatranirea prematura a tenului si evita sa te speli cu apa de la robinet.

Pentru sanatatea unghiilor, specialistii recomanda sa incluzi in alimentatie produse bogate in vitamine sau sa apelezi la suplimentele cu multivitamine.


4. Trucuri de frumusete pentru grupa sanguina 0

Un prim sfat pentru femeile cu grupa 0 este legat de asigurarea unui somn de calitate pe timpul noptii, pentru ca starea generala de sanatate si frumusetea sunt direct raportate nevoii de odihna.

Tipul de piele 0 este de regula gras, cu pori dilatati, asa ca ai nevoie de produse de make-up de calitate, cu SPF, care sa iti lumineze tenul si sa acopere imperfectiunile.

Sursa foto: xtremefast.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului