Machiaj & Cosmetica

#machiaj #cosmetica #intinerire #intinerire ten #trucuri intinerire

Trucuri de care te ajuta sa arati mai tanara fara ajutorul chirurgiei plastice

Chirurgia plastica ar trebui sa fie ultima solutie la care recurge o femeie pentru infrumusetare. Exista numeroase remedii naturale, extrem de simple, care te ajuta sa te mentii tanara si frumoasa. Unul dintre secrete este atitudinea pozitiva, plus cateva trucuri de machiaj. Iata care sunt acestea:

1. Pudrarea fina

Nu incerca sa ascunzi ridurile si liniile fine aplicand un strat gros de fond de ten si pudra. Acestea nu vor face decat sa le accentueze, chiar si pe cele mai fine riduri. Poti in schimb sa aplici un corector, prin tamponare, pentru a ascunde cearcanele si petele mari de pe fata. Pe restul tenului ar fi indicat sa folosesti o crema hidratanta cu pigment. Daca ridurile tale sunt mai adanci, mai ales in zona buzelor, inainte de a aplica corectorul, foloseste un primer, deoarece acesta le va estompa mai bine.

2. Machiajul ochilor si al buzelor

Pentru un aspect tanar, fata trebuie sa arate in primul rand foarte fresh. Foloseste un balsam de buze constant pentru ca aceasta sa fie moi si carnoase mereu. De asemenea, uita de creionul de buze, in special de contururile foarte proeminente. Acelasi lucru este valabil si in cazul dermatografului. Ochii cufundati in contur negru si buzele micsorate nu fac decat sa te imbatraneasca si mai mult. Foloseste rujuri in nuante cat mai naturale, precum piersica roz sau roz-maro, decat rosu-inchis, deoarece aceste culori sunt foarte tipatoare si atrag atentia si mai tare asupra ridurilor fine din jurul gurii.

3. Forma sprancenelor

Cu timpul, avem tendinta de a opta pentru o forma cat mai subtire a sprancenelor, mai ales la capete. Incearca sa le mentii o forma cat mai compacta si simetrica, pentru a oferi fetei tale un aspect cat mai tineresc. De asemenea, nu folosi un creion de sprancene mult mai inchis decat parul, deoarece vei capata un aspect inestetic. Mergi pe un look cat mai natural si in cazul in care folosesti creionul de sprancene aplica-l prin miscari scurte pentru a imita cat mai bine modul in care acestea cresc, si nu trage o simpla linie continua.

Sursa foto: thehelmitlock.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului