Tratamente Spa pe care poti sa le faci acasa

Machiaj & Cosmetica

#tratamente naturiste #tratamente spa # tratamente frumusete #tratamente cosmetice

Tratamente Spa pe care poti sa le faci acasa

Ai nevoie de un moment de relaxare dupa o zi de munca istovitoare, insa nu vrei sa cheltuiesti o avere la saloanele de infrumusetare? Nu iti face prea multe griji! Poti sa iti creezi propriul Spa chiar la tine acasa, intr-o atmosfera familiala si linistita. Iata cateva tratamente Spa uimitoare pe care le pregati acasa:

 

1. Gomajul pentru intinerire

Exfolierea regulata este foarte importanta pentru sanatatea pielii. Aceasta ajuta la eliminarea celulelor moarte de pe suprafata pielii, impiedicand uscarea tenului. Daca doresti sa iti faci un gomaj uimitor din ingrediente naturale ai nevoie de zahar brun amestecat cu cateva picaturi de ulei de masline.

Pentru o hidratare si mai intensa poti adauga in acest amestec si miere. Aceasta compozitie ajuta la vindecarea acneei. Utilizeaza aceasta masca la fiecare dus si aplic-o prin miscari circulare. In scurt timp, pielea ta va capata vitalitate si elasticitate, va fi puternic hidratata si vizibil mai tanara.

2. Masca racoritoare pentru picioare

Nu uita niciodata ca picioarele tale au si ele nevoie de o ingrijire speciala. Rasfata-le cu o masca racoritoare si hidratanta realizata din ovaz, faina de porumb, sare de mare si ulei de masline. Adauga in compozitie si o lingurita de gel de aloe vera., pentru a capata si o senzatie de racorire. Aplica aceasta masca pe picioare prin masaj si las-o sa actioneze cateva minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta.

3. Baile in lapte

Poti sa iti relaxezi si sa iti hidratezi pielea cu o baie de lapte. Acidul lactic catifeleaza pielea si o lasa frumoasa. Aceste bai ajuta si la calmarea unor boli, cum ar fi psoriazisul. Poti amesteca laptele si cu uleiuri esentiale sau miere, pentru o hranire si mai intensa a pielii.

4. Tratamente pentru piele iluminatoare

Papaya si ananasul sunt exfoliante naturale care ajuta la iluminarea pielii datorita acizilor pe care ii contin. Pentru o piele stralucitoare si elastica, amesteca papaya cu un iaurt si miere si aplica masca obtinuta pe corp si pe ten. Las-o sa actioneze 20 de minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta.

Foto: imujer.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare