Machiaj & Cosmetica

#operatii estetice #chirurgie #tratamente faciale

Tratamente faciale fara chirurgie

Costurile ridicate ale operatiilor estetice si riscurile implicate de acestea tin la distanta majoritatea femeilor dornice sa nu imbatraneasca. Din fericire, exista o serie de tratamente faciale fara chirurgie care au devenit tot mai accesibile, astfel incat doamnele sa-si poata mentine trupul la fel de tanar precum spiritul.


Tratamentul de exfoliere si pigmentare

 

Culoarea si textura tenului sunt primele care tradeaza imbatranirea. Un tratament de exfoliere si pigmentare presupune inlaturarea stratului exterior de keratina din piele (celulele moarte care au ramas pe chip) si uniformizarea pigmentului fetei. Efectul ulterior este o imagine mai fina, mai luminoasa si implicit mai tanara.

In prima faza, pielea se va exfolia iar tenul va ramane rosiatic. Dupa o saptamana sau doua, procesul va inceta si vei incepe un program de intretinere.

Intrucat contine substante cu risc, produsele de acest fel se pot achizitiona doar cu ajutorul unui medic specialist .


Crema anti-cearcan

 

Cearcanele sau "cercurile inchise de sub ochi" reprezinta o problema de care se plang multe femei. Desi acestea sunt specifice persoanelor de varsta inaintata, ele pot aparea si in cazul tinerilor din considerente ereditare.

O crema anti-cearcan te-ar putea ajuta sa reduci semnificativ cearcanele dupa aproximativ 4 – 6 saptamani.


Crema pentru fermitate

 

Pielea care si-a pierdut fermitatea si ridurile de pe gat sunt alte semne de imbatranire pe care le poti stopa din evolutie folosind o crema conceputa special pentru acest tip de probleme, fara sa apelezi la chirurgie.


Botoxul

 

Botoxul este o substanta populara de multi ani si este utilizata in uniformizarea tenului. Cele mai comune zone tratate cu aceasta toxina sunt liniile verticale dintre sprancene, ridurile de pe frunte si cele supranumite "laba gastei". Se mai poate folosi pentru ridicarea sprancenelor sau a colturilor gurii.


Acidul hialuronic

 

Substantele injectabile pentru estetizare sunt disponibile de multi ani, insa patrunderea pe piata a acidului hialuronic a revolutionat cu adevarat industria.

Acidul hialuronic nu te supune reactiilor alergice, este usor de administrat si nu da complicatii majore. In prima instanta, substanta a fost folosita pentru estomparea ridurilor aparute deasupra buzei superioare, in jurul narilor si in zona barbiei.

Ulterior, s-a constatat ca tratamentul confera plenitudine chipului si intinereste persoana beneficiara cu 5 sau chiar 10 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare