Tratamente de infrumusetare cu lamaie. Ce probleme inestetice "sterge" rapid de pe corpul tau?

Machiaj & Cosmetica

#unghii #cearcane #cosmetica #acnee #lamaie #matreata #tratamente infrumusetre #infrumusetare lamaie #ridri

Tratamente de infrumusetare cu lamaie. Ce probleme inestetice "sterge" rapid de pe corpul tau?

Lamaia nu este un ingredient cheie doar in bucatarie, ci si in industria cosmetica naturista. Specialistii au descoperit de-a lungul vremii numeroase proprietati spectaculoase asupra parului, unghiilor, pielii si tenului, care transforma lamaile intr-un tratament naturist de infrumusetare versatil si eficient. Descopera cum poti folosi lamaia in ritualul tau zilnic de infrumusetare si ce probleme inestetice trateaza rapid!

Combate problemele tenului: acneea, ridurile, cearcanele

Lamaia are o multime de efecte benefice asupra tenului, tratand si prevenind numeroase imperfectiuni care-l brazdeaza odata cu inaintarea in varsta. De la acnee, riduri si pana la cearcane, lamaia reuseste sa readuca la "viata" chipul tau si sa-i ofere stralucirea de altadata. In plus, combate tenul gras si curata in profunzime pielea. Intrucat zeama de lamaie este astringenta, este indicat sa fie combinata in masti si creme de fata alaturi de ingrediente care sa-i echilibreze textura, precum uleiurile esentiale de argan, ulei de masline, opuntia etc.

Exfoliaza pielea, indeparteaza petele pigmentare si combate celulita

Lamaia este un tratament naturist de infrumusetare pentru intregul corp, nu doar pentru ten. Mastile sau scruburile homemade care combina alternativ lamaia cu mierea, cafeaua si uleiurile esentiale indeparteaza celulele moarte, actioneaza in profunzimea epidermei, "arzand" celulita, si depigmenteaza petele cauzate de soare ori de diverse leziuni, ajutandu-te sa ai mereu o piele uniforma, proaspata si stralucitoare.

Albeste si intareste unghiile

Unghiile tale sunt patate din cauza ojelor pe care le aplici frecvent? Sunt fragile, se rup usor si se exfoliaza? Freaca-le o data la 2 zile cu jumatati de lamaie si vei observa imediat diferenta. Completeaza tratamentul cu o "baie" de ulei de masline usor incalzit si unghiile tale vor reveni rapid "la viata". Este cel mai simplu si la indemana tratament de infrumusetare si insanatosire a unghiilor tale.

Combate parul gras si matreata

Parul gras iti da batai de cap si nu stii cum sa scapi rapid de matreata? Aplicarea sucului de lamaie (uneori, combinat cu apa) pe scalpul pielii ajuta la diminuarea excesului de sebum si la echilibrarea pH-ului scalpului, eliminand totodata si matreata sau cojitele care-ti strica aspectul si frumusetea parului.

Sursa foto: Makeupjournal.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului