Machiaj & Cosmetica

#ultrasunete #terapie ultrasunete #imperfectiuni piele

Terapia cu ultrasunete - Imperfectiuni ale pielii pe care le "sterge" rapid si fara durere

Terapia cu ultrasunete este un tratament corporal modern, care a oferit industriei frumusetii rezultate remarcabile in ceea ce priveste tratarea unora dintre cele mai neplacute, dar si frecvente probleme ale pielii cu care se cionfrunta femeile. Iata cateva imperfectiuni pe care le "sterge" rapid si fara durere de pe trupul tau!

Amelioreaza vergeturile

Desi vergeturile sunt considerate unele dintre problemele pielii cel mai greu de solutionat, exista terapii, asa cum sunt si ultrasunetele, care pot face minuni pentru ameliorarea aspectului acestora. Ultrasunetele contribuie la refacerea tesuturilor conjunctive din piele, iar in timp, la redarea aspectului catifelat si neted al acesteia.

Trateaza problemele tenului

Acneea, ridurile, cearcanele sau "pungile" de sub ochi pot deveni doar o amintire cu ajutorul terapiei cu ultrasunete. Actioneaza concomitent impotriva tuturor acestor afectiuni inestetice cauzate de imbatranire sau de stilul de viata haotic si iti lumineaza intreaga fata, dupa doar cateva saptamani de tratament.

Ultrasunetele ajuta la reglarea nivelului de sebuum, la stimularea circulatiei sangvine si limfatice si la eliminarea retentiei de apa, ceea ce ajuta la "curatarea" tenului de probleme, redandu-i un aspect luminos si stralucitor.

Indeparteaza petele inestetice de pe piele

Esti complexata de diverse pete pigmentare care si-au facut din senin aparitia pe pielea ta? Reda un aspect uniform pielii tale cu ajutorul tratamentului cu ultrasunete.

Elimina celulita

Daca electrostimularea cu ultrasunete este aplicata concomitent cu o crema anticelulitica, rezultatele impotriva acestei afectiuni inestetice a pielii sunt si mai bune, intrucat terapia are rolul de a potenta si grabi efectul produsul cosmetic. Ultrasunetele actioneaza in profunzimea celulelor pielii, elimina retentia de apa si ajuta la uniformizarea aspectului acesteia, oferindu-i totodata elasticitate si fermitate.

Terapia cu ultrasunete necesita aparatura speciala si poate fi realizata atat la salon, cat si acasa. Exista aparate cu ultrasunete pe care le poti folosi in confortul propriului camin. Este recomandat ca sedintele cu ultrasunete pentru tratarea problemelor pielii sa fie efectuate de 2-3 ori pe saptamana, timp de 6-8 saptamani, pentru efecte mai bune si de durata.

Sursa foto: mycelebrityskin.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare