Machiaj & Cosmetica

# machiaj fantezie #curs make up #machiaj profesionist #make-up #machiaj de seara

Stii sa realizezi un machiaj fantezie? Cum poti fi altcineva in fiecare zi

Machiajul te pune in valoare, te transforma, te face sa fii cine vrei tu. Atunci cand este realizat profesionist, de experti. Sau, mai frumos spus: "Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea, dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat… Cea mai importanta caracteristica a machiajului este versatilitatea acestuia: poti fi un alt personaj in fiecare zi", dupa cum explcia make-up artistul Alina Serbu.

Machiajul de seara pleaca de la culori mai vii, umbre si nuante care iti contureaza in mod usor exagerat chipul, punandu-te in valoare. Ochii par mai mari, privirea mai intensa, buzele mai carnoase, pometii mai proeminenti. Si gata, din fata cuminte de peste zi te-ai transformat seara intr-o adevarata diva. 

Dar transformarile pot merge mai departe. Machiajul fantezie presupune redarea unor teme si motive pe chipul modelului. Este suficient sa ne gandim la Johnny Depp in Alice in Tara Minunilor pentru a ne da seama cat de mult poate schimba un machiaj. Machiajul fantezie inseamna sa aduci natura pe chip pentru o petrecere tematica. Sa transformi tenul intr-o panza pe care sa o pictezi cu maiestrie. 

Cand se poate aplica un machiaj fantezie?

Alegerea machiajului fantezie trebuie facuta cu mare atentie. Daca nu vorbim despre un machiaj de film sau de TV, un astfel de make up poate fi folosit la petreceri tematice, chiar la nunti "altfel". Poti reconstitui din pensula de make up masti venetiene, dantele fine, batai de aripi si cate si mai cate minuni. Totul depinde doar de imaginatie. Si de indemanare. 

Daca vrei sa realizezi astfel de machiaje nu este insa suficient sa urmaresti cateva tutoriale. Produsele sunt esentiale, iar calitatea lor poate insemna succesul sau esecul unui astfel de machiaj. Daca esti pasionat/a de aceasta arta si vrei sa te perfectionezi, daca vrei sa lucrezi in domeniu sau daca vrei sa iti faci propriul business, este recomandat sa urmezi cursuri tinute de profesionisti. Cu peste 9 ani experienta in machiajul TV, fashion si film, make-up artistii Alina Serbu si Mihaela Rotaru de la Atelierele Ilbah te vor ajuta sa iti dezvolti propriul stil de machiaj si iti vor asigura consilierea de care ai nevoie in viitoarea ta cariera. Portofoliul lor nu este deloc unul de neglijat si cuprinde foarte multe shooting-uri, evenimente sau productii de Film si TV. Mai multe detalii aici

Fotografii: Atelierele Ilbah

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare