Machiaj & Cosmetica

#machiaj profesionist #adolescente #ten

Sfaturi de la un make-up artist pentru adolescente

Pentru adolescentele care vor un ten frumos si curat, Stephen Lynch, make-up artist pentru "Camp Rock 2", ce va avea premiera in septembrie la Disney Channel , dezvaluie secretele frumusetii actritelor demi lovato si Meaghan Martin.

Cele doua adolescente au vrut sa arate cat mai bine la filmarile musicalului in care joaca alaturi de Jonas Brothers, asa ca au urmat cu sfintenie sfaturile profesionistului si si-au mentinut tenul frumos, fara pete si stralucitor.

Iata cele cinci sfaturi ale make-up artistului Stephen Lynch pentru adolescentele care vor un ten proaspat si stralucitor:

 

1  Spalare

 

Lynch spune ca sapunul de maini nu trebuie folosit niciodata pentru indepartarea machiajului, fiind prea dur pentru piele. El recomanda folosirea de "discuri pentru demachiat sau servetele care sunt moi pe o parte si fine pe cealalta. Se pot gasi aproape oriunde, astfel incat le puteti cauta intr-un magazin din apropiere."

 

2  Curatare si dezinfectare

 

Pentru adolescentele care nu au mult timp la dispozitie pentru inlaturarea machiajului, Stephen recomanda discurile cu lotiune.

"Uneori fetele sunt foarte obosite dupa o zi lunga la filmari, astfel incat se demachiaza in masina spre casa. In acest caz, folosesc discuri pentru demachiat care contin lotiune de curatare, tonifiere si hidratare", spune make-up artistul.

 

3  Hidratare pentru piele

 

Hidratarea pielii nu vine doar din exterior. Un stil de viata sanatos, cu consum zilnic de fructe este absolut necesar pentru un ten frumos.

Stephen spune: “Este o idee buna sa se consume multa apa pentru a avea o piele luminoasa. Fetele lucreaza din greu, dar se hidrateaza si consuma multe fructe.”

 

4  Un plus de luciu

 

Luciul de buze este absolut necesar pentru un look fresh. Make-up artistul recomanda insa alegerea unei nuante cat mai apropiate de cea a buzelor.

"Sfatul meu preferat pentru frumusete este sa cumparati un luciu care este apropiat de culoarea buzelor, desi luciul de culoarea fructelor arata frumos la toata lumea. Incercati sa folositi si un rimel lucios - chiar si pentru utilizare zilnica, dar nu exagerati cu machiajul”, spune make-up artistul Stephen Lynch.

 

5  Ochii

 

Pentru un look de vedeta, profesionistul care a facut machiajul in "Camp Rock 2" recomanda o abordare noua pentru fardul de ochi.

"O umbra usoara de fard adaugata in zona canalului lacrimal al ochilor face intotdeauna minuni - cu atat mai mult cu cat esti mai tanara. Iti deschide ochiul si atrage atentia asupra zonei interne a acestuia, ceea ce este foarte frumos. Vedeti aceasta privire la toate evenimentele pe covorul rosu, iar fardul nu costa foarte mult, un lucru minunat pentru persoanele cu buget restrans.”
 

Meaghan Martin

Meaghan Martin

 

Demi Lovato

Demi Lovato

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare