Machiaj & Cosmetica

#solutii par gras #remedii par gras #par gras #scapa de parul gras

Scapa de parul gras cu produse inedite. Iata care sunt acestea

Parul gras este unul dintre cele mai mari cosmaruri ale unei femei. Acesta este foarte greu de aranjat, iar sebumul in exces duce la spalari frecvente ale podoabei capilare, care pot afecta la randul lor parul. Iata cateva produse pe care le poti folosi pentru indepartarea sebumului la care nu te-ai gandit niciodata:

1. Pudra pentru bebelusi

Daca esti in mare graba la o intalnire, iar parul tau este foarte gras, insa nu ai timp nici sa il speli, poti folosi putina pudra pentru bebelusi pentru indepartarea sebumului. Aceasta este o masura temporara, care poate face insa minuni atunci cand ai cea mai mare nevoie. Pudra pentru bebelusi se aplica direct pe scalpul uscat in cantitati foarte mici si treptat. Maseaza-ti usor scalpul si ai grija ca pudra sa nu sa raspandeasca pe par. De asemenea, pudra din amidon de porumb este foarte eficienta pentru absorbitia excesului de sebum.

2. Samponul uscat

Acesta este un produs destul de nou aparut pe piata, insa este foarte eficient pentru ingrijirea parului gras. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa il aplici pe par si sa il lasi sa actioneze cateva minute, apoi sa perii parul. Sampoanele uscate fac minuni pentru parul gras si sunt cea mai rapida metoda de a scapa de sebum fara sa te speli.

3. Parfumul

Parfumurile sunt realizate pe baza de alcool, care poate absoarbe eficient sebumul. Asadar, da-te cu putin parfum pe par si sterge-l apoi cu un material sintetic. Parul tau va scapa rapid de aspectul inestetic si va mirosi si foarte frumos.

4. Servetele parfumate

La fel ca si parfumul, servetele parfumate contin alcool. Acestea te pot ajuta sa indepartezi sebumul de pe par, dar si murdaria.

5. Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este o alternativa foarte buna pentru samponul de par, foarte bogat in chimicale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti realizezi un sampon cu ajutorul acestuia. Asadar, amesteca o lingura de bicarbonat de sodiu cu o cana de apa si aplica acest amestec pe par ca un sampon normal. Lasa-l sa actioneze 2-3 minute, apoi clateste-ti parul cu apa.

Sursa foto: allhealthhub.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului