Machiaj & Cosmetica

#trucuri #machiaj

Sase trucuri de machiaj care te ajuta sa arati mereu impecabil

Fiecare femeie are propriul stil si propria tehnica de machiaj, fiecare foloseste trucuri proprii, pe care le-a invatat sau le-a descoperit singura. Mai avem cateva ponturi pentru voi, pentru a arata mereu pur si simplu impecabil.

Machiajul este "arma" oricarei femei cand vrea sa para mai frumoasa sau mai speciala. Pentru ca acesta sa fie fara cusur, este bine sa stii cateva trucuri la indemana oricui.

Uita de lumina naturala!

Mereu te-ai chinuit sa te machiezi in fata unei ferestre pentru ca ai invatat ca lumina cea mai buna pentru machiaj este cea naturala. Ei bine, nu este chiar indicata, mai ales daca este si foarte insorit, pentru ca scoate in evidenta imperfectiunile si te va "provoca" sa incerci sa le acoperi, existand astfel riscul sa exagerezi. In plus, lumina naturala modifica tonul pielii.

Trucuri cu pensulele de machiaj

Pensulele pentru pictura sunt la fel de bune pentru machiaj ca pensulele speciale. In general, sunt facute din par natural si s-ar putea sa fie chiar mai ieftine decat produsele de make up.

Pensulele pentru machiaj din par natural sunt mult mai prietenoase cu pielea daca le cureti periodic, iar apoi aplici pe ele putin balsam de par.

Trucuri esentiale legate de produsele de make up

Primerul si crema de fata pe care le folosesti este obligatoriu sa aiba aceeasi baza: ori apa, ori ulei. Nu le amesteca niciodata, pentru ca uleiul iese mereu la suprafata, iar efectul nu va fi prea placut.

Inainte de machiajul ochilor foloseste un primer special pentru aceasta zona, in loc de o crema obisnuita.

Cand machiajul este gata, finiseaza-l cu o pudra minerala. Particulele fine se vor dizolva treptat si vor crea o pelicula subtire care va proteja machiajul pentru mai mult timp. In plus, va proteja si tenul, mai ales pe cel foarte sensibil, uscat si fara elasticitate. Ca un bonus, nu va arata deloc artificial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare