Machiaj & Cosmetica

#cosmetica #tratamente sprancene #remedii naturale sprancene #crestere sprancene #sprancene sanatoase

Remedii naturale pentru sprancene perfecte

Sprancenele sunt o parte esentiala a fetei si pot ajuta la accentuarea frumusetii. In functie de structura faciala, forma si grosimea sprancenelor trebuie sa fie diferite. Cu toate acestea, sprancenele subtiri nu mai sunt la moda. Se poarta putin mai groase si bine definite, pentru a scoate in evidenta frumusetea naturala. Iata cateva remedii naturale care te pot ajuta sa ai sprancene perfecte si uimitoare:

1. Uleiul de ricin

Uleiul de ricin este o optiune excelenta pentru a incuraja cresterea sprancenelor. Nu este un produs scump si se gaseste si foarte usor. Aplica-l pe varful degetelor si maseaza usor sprancenele in diretia de crestere. Lasa-l sa actioneze peste noapte si indeparteaza-l dimineata cu apa calda.Vei putea observa schimbari uimitoare in trei-patru saptamani.

2. Vaselina

Vaselina este un alt produs natural care te poate ajuta sa ai sprancene groase si bine definite. Aceasta hidrateaza zona sprancenelor si le face mai puternice, dar, in acelasi timp, si foarte catifelate.

Aplica putina vaselina pe sprancene de doua-trei ori pe zi, timp de o luna, iar sprancenele tale vor fi avea un aspect mult mai placut si o frumusete naturala uimitoare.

3. Uleiul de nuca de cocos

Uleiul de nuca de cocos este folosit ca ingredient principal in foarte multe produse de frumusete. Acesta este foarte cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula cresterea parului. Asadar, daca vrei sa ai sprancene voluminoase rapid, nu ezita sa il folosesti.

Aplica uleiul de cocos direct pe sprancene si lasa-l peste noapte.

4. Sucul de ceapa

Sucul de ceapa proaspat este un alt remediu natural care te va ajuta sa ai sprancene sanatoase si groase. Aplicat pe sprancene, acest suc stimuleaza cresterea lor, dar si circulatia sangelui.

Aceste remedii naturale sunt foarte simple si usor de aplicat. Pentru a obtine insa rezultate rapide, acestea trebuie insotite de un regim alimentar sanatos, care sa contina alimente bogate in vitamineleH, C, B și E, dar de un consum de 8 pana la 10 pahare de apa in timpul zilei.

Sursa foto: nosotras.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare