Machiaj & Cosmetica

# stoc cosmetice # stoc parfumuri #parfumuri #cosmetice

Refa-ti stocul de parfumuri si cosmetice de brand de Craciun, tinand cont de ultimele trenduri de acum!

Anul acesta diverse marci de produse de infrumusetare s-au autodepasit, fapt pentru care este destul de tentant sa-ti refaci stocul de parfumuri si produse cosmetice de lux in perioada Craciunului. Acum sunt reduceri substantiale la parfumuri si cosmetice de calitate, la seturi cadou si calendare de Advent cu produse de brand clasice, noi sau care apar in editie limitata.

Pentru a-ti gasi parfumul potrivit, indicat ar fi sa vezi mai multe variante de produse de brand si sa descoperi acele parfumuri care te atrag ca un magnet, sau care sunt pe placul tau si fac parte din colectiile de lux si in trend.

In anul 2022 au aparut sute de parfumuri noi, ce au arome si note unice si care au devenit foarte populare in tara si in strainatate. Ultimele trenduri din acest an includ:

  • Parfumuri orientale cu ingrediente rare, cu note speciale de oud
  • Parfumuri de nisa cu miros de flori din tarile asiatice, cum este osmanthus combinat cu arome de ceai, miere si piersici
  • Parfumuri de brand cu note de varf fructate (de caisa, para, zmeura, piersica sau fructul pasiunii), florale (iris, lacramioare, iasomie, gardenie, trandafir de Damasc) si condimente de vanilie-mosc
  • Parfumuri de lux cu note de citrice (mandarine, bergamota, lamaie) si plante aromantice (menta si rozmarin)
  • Parfumuri de marca ce au combinatii de uleiuri esentiale, de arome grele si intense si care sunt realizate in editie limitata
  • Parfumuri cu arome speciale pentru sarbatoarea de Craciun, care sunt apreciate de milioane de oameni din lume; acestea se vand foarte bine in luna cadourilor si sunt create de cele mai mari si populare branduri din lume.

Parfumuri de lux cu arome unice

Noile tendinte din anul 2022 includ arome speciale, precum sunt acelea de smochine, nuca de cocos, vanilie, ciocolata, condimente dulci, flori albe si multe altele.

In luna cadourilor poti gasi produse de lux cu cele mai populare arome de parfum, care au preturi mai mici decat in restul anului. Nici nu-ti poti imagina cati oameni cumpara cadouri de acest gen in ultimul moment, pentru a face surprize mari de sarbatori celor dragi, de Craciun si Anul Nou.

Daca ai decis sa-ti cumperi si tu produse de brand la preturi avantajoase, iti sugeram sa vezi si ofertele din magazinele online care constau in: calendare de Advent cu parfumuri de lux si seturi cadou cu produse de make-up si cosmetice de ingrijire pentru ten, corp si par.  

Daca vrei sa pregatesti un cadou pentru sotul tau mult iubit, iti sugeram sa tii seama si de tendinte, dar si de faptul ca barbatii prefera parfumurile de lux, cu note persistente si intense.

Produse de ingrijire personala de brand

In 2022, produsele cosmetice au in compozitia lor si alte ingrediente interesante, cum sunt de pilda anumite soiuri de plante, precum: ceaiul Rooibos, Matcha, ceaiul Maté si ceaiul negru. Ultimele trenduri din 2022 includ si aceste produse premium pentru ingrijirea pielii. Ceaiurile apar si in anumite marci de pasta de dinti, care au ingrediente naturale.  

Magazinele online au idei de cadouri de Craciun ce includ si produse in trend, dar si cosmetice foarte populare, care au fost la mare cautare si in alti ani. Dintre acestea fac parte:

  • Produsele dermato-cosmetice
  • Seruri de reintinerire si revitalizare a pielii
  • Produse de baie si de ingrijire a parului
  • Lotiuni si creme de corp
  • Produse de albire a dintilor si igiena dentara
  • Cosmetice coreene, cosmetice profesionale
  • Produse de machiaj si ingrijire a tenului.

De Craciun sunt recomandate si alte cadouri mai speciale, pentru relaxare si o atmosfera placuta in casa, precum: lumanarile parfumate si produsele de aromaterapie de calitate. Folosirea acestora este indicata de sarbatori pentru a crea un ambient confortabil si placut. Parfumurile de casa sunt cu arome florale, orientale, fructate sau alte combinatii.

Sarbatorile sunt momentul ideal de a incerca lucruri noi si de a oferi cadouri cat mai frumoase celor dragi, din familie si prietenilor apropiati.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare