Machiaj & Cosmetica

#masca de fata #tratament spa #ingrijire corporala #ziua femeii #apiestetic.ro #centre spa #tratament miere

(P) Rasfat de 8 martie cu tratamente pe baza de miere

Anul acesta, fiecare femeie merita un rasfat desavarsit de 8 martie, cu tratamente de infrumusetare pe baza de miere si produse apicole care fac minuni asupra tenului, pielii trupului si organismului in general. Ofera-ti o oaza de relaxare si pune-ti in evidenta frumusetea in mod natural de Ziua Femeii, profitand de proprietatile deosebite ale laptisorului de matca, polenului si propolisului. Centrul de Frumusete si Tratament Neli Pfeiffer Apiestetic iti ofera de martisor reduceri speciale, pentru o primavara cu adevarat dedicata sexului frumos.

Starea ta de bunadispozitie pleaca din interior si se reflecta in exterior, astfel ca nu exista un cadou mai frumos de 8 martie decat o escapada in universul paradisiac Neli Pfeiffer Apiestetic. Vei descoperi aici efectul regenerator conferit de cosmetica apicola, profesionisti in ingrijire corporala , machiaj, coafura, pedichiura si manichiura. In plus, pe apiestetic.ro gasesti lista de preturi promotionale ale lunii martie, cu reduceri de pana la 60%.

Cosmetica apicola

Produsele apicole dermatocosmetice disponibile pe apiestetic.ro sunt preluate direct de la sursa, in stare bruta si preparate in cadrul cabinetuli de catre specialistii salonului Neli Pfeiffer.. Ele sunt benefice tuturor tipurilor de ten si ajuta la regenerarea celulara si al reintinerirea corporala, fara sa implice niciun fel de risc asupra sanatatii.

Demachiantul pe baza de laptisor de matca (un puternic concentrat biologic) curata tenul in cel mai profund mod, eliminand efectele factorilor poluanti din mediu.

Crema Api Estetic hidrateaza, tonifiaza si hraneste pielea prin ingredientele sale preparate prin procedee cosmetice de ultima generatie: lanolina, ceara, uleiuri, laptisor de matca, polen si propolis (celula vie care contine aminoacizi, fermenti, enzime, oligoelemente si substante antiinfectioase).

Masca Api Estetic este folosita in centru dupa relaxare si contine miere, glucoza, fructoza, acizi organici, minerale, vitamine si enzime.

 

Ingrijire corporala

Tratamentele pentru ingrijire corporala includ sesiuni de relaxare si tonifiere (drenaj limfatic, masaj terapeutic cu miere si de detensionare), impachetari si sauna uscata (raze infrarosii, masti cu elemente active precum extracte de alge si enzime hialuronice), electrostimulare pentru topirea tesutului adipos (cele 45 de minute de tratament echivaleaza cu 4-5 ore de fitness).


 

Coafor

Centrul de Frumusete si Tratament Neli Pfeiffer Apiestetic iti ofera si posibilitatea unei schimbari de look pentru luna martie: tunsori moderne si clasice, vopsit, suvite sau alte coafuri speciale.

Nici sanatatea parului nu este neglijata, deoarece vei beneficia de recomandari de tratamente dermato-cosmetice si medicale 100% medicale pentru micile probleme cu care te-ai putea confrunta.


 

Manichiura si pedichiura

Primavara este sezonul in care iti redescoperi frumusetea si vrei sa o arati lumii intregi, de aceea te vor incanta ofertele de manichiura si pedichiura de la centrul Apiestetic.

Machiaj

Incheie-ti calatoria spre o frumusete de basm si lasa-te pe mainile "magice" ale make-up artistului Apiestetic, Adriana Micu, care te va ajuta sa iti pui in valoare personalitatea printr-un machiaj profesionist, special pentru ziua de 8 martie.




Neli Pfeiffer Apiestetic asteapta doamnele si domnisoarele cu reduceri de 40%-60% la toate produsele centrului, in luna martie a acestui an. Centrul se afla pe strada C.A. Rosetti, nr. 31, sector 2, Bucuresti si este deschis de luni-vineri, de la ora 8.00 la ora 20.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare