Machiaj & Cosmetica

#produse de ingrijire #cosmetice #produse cosmetice #beautyspell.ro

Produsele necesare in ritualul de ingrijire pentru sezonul rece

Produsele necesare in ritualul de ingrijire pentru sezonul rece

ADVERTORIAL

Personalizarea ritualului de ingrijire in functie de sezon presupune achizitionarea de produse cosmetice adaptate noilor nevoi ale parului si ale pielii, secondata de imbogatirea colectiei de farduri si oje, pentru a corespunde tendintelor. Ofera-ti cele mai bune produse de ingrijire si investeste in brand-urile profesionale, care au scris istorie in industria frumusetii. Magazinul online de cosmetice profesionale BeautySpell.ro transforma shopping-ul intr-o experienta relaxanta si informata, care acopera toate nevoile tale de ingrijire si reuneste cele mai bune linii de intretinere si cosmetizare.


Produsele cosmetice de ingrijire in sezonul rece

Iarna este momentul ideal sa investesti in produse de ingrijire special concepute pentru a combate efectele nocive ale factorilor de mediu. Demachierea, tonifierea si hidratarea sunt cei trei pasi indispensabili in rutina de frumusete. Alege cosmetice care te ajuta sa combati uscarea excesiva a pielii si efectul iritant al frigului asupra ochilor sensibili. Un demachiant special pentru ochi, pe baza de ingrediente 100% naturale, curata zona si inlatura delicat impuritatile. Aplica un ser intensiv anti-rid si anti-cearcane, care ii confera tenului elasticitate, lasand pielea proaspata si catifelata.

Tonifierea este un pas vital pentru improspatarea si revigorarea tenului, stimuland circulatia, reducand roseata si imbunatatind calitatea celulelor pielii. In sezonul rece, mizeaza pe cosmetice bazate pe ingrediente speciale, care asigura un efect restructurant pielii.
Evita aspectul inestetic al buzelor uscate, folosind un exfoliant si un balsam cu extracte naturale.


Intretinerea parului in noul sezon

Temperaturile scazute isi lasa amprenta asupra texturii firului de par, uscandu-l si accelerand despicarea varfurilor. Palariile si caciulile afecteaza, in egala masura elasticitatea parului, favorizand frictiunea. Asigura-te ca folosesti un sampon profesionist si, nu in ultimul rand, special conceput pentru a satisface nevoile tipului tau de par. La BeautySpell.ro, gasesti o selectie completa de brand-uri de renume, cu produse adaptate fiecarei tipologii de par in parte.


Colectia de make-up si tendintele 2013

Indiferent ca adopti un machiaj minimalist sau ca incerci sa tii pasul cu tendintele in materie de beauty, trusa ta de farduri se imbogateste in fiecare sezon. Pentru anotimpul rece, orienteaza-te catre tonurile reci si achizitioneaza truse complexe, care iti asigura produsele basic de stilizare intr-un singur ambalaj. Nu uita sa iti pregatesti tenul pentru aplicarea fardurilor: primer-ul este un pas fundamental in ritualul tau de make-up.


Despre manichiura si nail art in sezonul rece

Tendintele in materie de manichiura pentru acest sezon propun nuante reci de oja, precum albastru cobalt, mov purpuriu, verde padure si, nu in ultimul rand, negru. De asemenea, curentul nail art, stilizarea picturala a unghiilor, transforma manichiura intr-o noua carte de vizita.


Despre BeautySpell.ro

Magazinul BeautySpell.ro a fost infiintat din dorinta ca oricine sa aiba acces la produsele profesionale care se gasesc, in general, exclusiv in saloanele de infrumusetare. BeautySpell.ro a fost prima platforma virtuala care a oferit aceste produse la preturi accesibile, iar serviciile de calitate au fost mentinute, constant, pe o piata competitiva si in continua expansiune.

BeautySpell.ro iti ofera peste 3000 de produse de la marci renumite de cosmetice profesionale si de lux, printre care Thalgo, Sothys, Bruno Vassari, Label.m, Alterna, TIGI, OPI, Wella, L'Oreal Professionnel. Produsele se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, asa ca poti descoperi, in acest magazin online, recuzita completa de cosmetice, pentru tine si familia ta.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele