Machiaj & Cosmetica

#truse de machiaj #machiaj #produse cosmetice #farduri #machiaj si cosmetica

Produsele ieftine de machiaj nu sunt intotdeauna ineficiente

Produsele ieftine de machiaj nu sunt intotdeauna si cele mai ineficiente, asa cum nici cosmeticele foarte costisitoare nu iti asigura in mod implicit calitatea de care ai nevoie. Un ambalaj atractiv si o marca sonora nu justifica de regula sacrificiul pe care il faci din punct de vedere financiar. Iata cateva lucruri bine de stiut inainte sa-ti irosesti bugetul in mod inutil.


Machiaj prost de la companii importante

Nu de putine ori, companiile importante se folosesc de renumele dobandit in trecut si iti propun variante de machiaj de proasta calitate la preturi piperate. Cu alte cuvinte, un produs dintr-o colectie putin cunoscuta nu va fi in mod necesar mai putin eficient decat unul "de firma".

Costurile suplimentare intervin de regula din cauza brandului, nu din ratiuni de ordin calitativ.

Machiajul scump in care merita sa investesti

Produsele de infrumusetare in care merita sa investesti sume mai consistente sunt fondul de ten, fardul de obraz si batoanele corectoare, intrucat ele contin minerale si uleiuri menite sa imbunatateasca sanatatea tenului.

In acest caz, un fond de ten ieftin nu va avea aceleasi ingrediente precum unul mai scump, pe langa faptul ca persistenta sa va fi mai scazuta.

Pensulele de machiaj fac parte si ele din categoria produselor demne de un efort financiar, deoarece aderenta fardurilor si a substantelor cosmetice pe suprafata pielii depinde in mare masura de materialul din care sunt confectionate ustensilele trusei tale de frumusete.

Machiajul ieftin recomandat

Rimelul este un produs important, care nu intra insa in contact direct cu pielea. De aceea, o marca de mijloc, accesibila oricarui buzunar, este mai mult decat suficienta pentru genele tale. Periutele minune si promisiunile inflacarate din reclamele publicitare nu schimba faptul ca un rimel nu merita contravaloarea alimentelor pe care le consumi intr-o saptamana.

Fardul de pleoape dintr-o categorie de pret intermediara este, de cele mai multe ori, cel putin la fel de performant precum cel lansat de marcile de lux. Luciul de buze nu poate varia prea mult in ingrediente, de aceea poti alege cu incredere un produs mai accesibil pentru a obtine acelasi efect.

In concluzie, concentreaza-ti investitiile catre produsele care pot avea in componenta ingrediente naturale , capabile sa faca intr-adevar diferenta intre conceptul de "ieftin" si "scump".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare