Machiaj & Cosmetica

#machiaj #sfaturi machiaj #produse machiaj #machiaj impecabil

Produse multifunctionale pentru machiaj impecabil: arati bine si economisesti bani

Magazinele cu produse de machiaj si produse cosmetice sunt un adavarat paradis pentru orice femeie pasionata de felul in care arata, insa in acelasi timp se pot transforma in adevarate capcane pentru banii tai. Cand vrei sa-ti cumperi multe produse de machiaj, esti tentata sa faci cheltuieli mari si nici macar nu ai siguranta ca vei folosi produsele la adevarata lor capacitate. In acest caz, trebuie sa fii isteata si te orientezi catre produsele multifunctionale.

Concepute special pentru a putea indeplini mai multe roluri, produsele multifunctionale te ajuta sa iti creezi machiaje impecabile cu bani putini.


Baton multifunctional

Batoanele multifunctionale te pot salva din orice situatie. In general, au o nuanta nude, cu usor pigment bronzant, si iti permit sa le folosesti cu incredere atat pentru machiajul ochilor, cat si pentru cel al buzelor si al pometilor. Iata cum, cu un singur produs multifunctional, inlocuiesti rujul, blushul, bronzerul si fardul pentru ochi.


CC Cream

CC Cream este un produs genial, care te scapa de multe batai de cap la prima ora a diminetii, cand iti realizezi machiajul. CC Cream este urmasul celebrului BB Cream, iar specialistii spun ca trebuie sa fie nelipsit din trusa cu produse de machiaj. CC Cream (Complete Correction, Complexion Corrector, Color Control) acopera imperfectiunile, are un factor de protectie solara mare, ilumineaza tenul, uniformizeaza nuanta tenului si il hidrateaza optim.

Practic, CC Cream-ul tine loc de fond de ten, corector, crema hidratanta si baza de machiaj si este un produs multifunctional care rezista timp indelungat pe chipul tau.


Fard iluminator

Fardul iluminator este un produs multifunctional excelent pentru zilele in care ai un ten obosit, tern si lipsit de vitalitate. Gasesti acest produs in nuante sidefate de ivoire, sampanie sau roz pal si il poti aplica pe arcade, pentru iluminarea ochilor, deasupra pometilor, pentru un plus de luminozitate a tenului, pe linia nasului si pe mijlocul buzei inferioare.



Alaturi de mascara, cele 3 produse multifunctionale sunt tot ceea ce iti trebuie sa ai in trusa de machiaj pe care o porti cu tine la serviciu sau pe care o iei in vacanta.

Sursafoto: inystyle.com.br

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului