Machiaj & Cosmetica

#rimel #ruj #make-up #blush #stil #machiaj

Produse de make-up pe care trebuie sa le ai in aceasta toamna

Machiajul tau se modifica in functie de sezon, iar toamna aceasta specialistii au stabilit tendintele: farduri in nuante de gri, buze nude si oja in culori puternice, definesc o femeie puternica, misterioasa, avand o aparitie plina de dramatism. Iata ce produse nu trebuie sa iti lipseasca din machiaj .



Fard de ochi in nuante de gri

Machiajul smokey eye iti va scoate in evidenta personalitatea misterioasa si te va aduce in ton cu zilele ploioase de toamna. Nu te sfii sa folosesti varianta subtila a acestui machiaj pe timpul zilei, folosind nuante subtile de gri, si accentueaza-ti privirea pentru ocazii speciale , cu ajutorul unui creion negru.

Ruj de buze nude

Pentru a completa smokey eyes, alege o nuanta nude a rujului. In felul acesta, vei pastra proportiile corecte ale machiajului si iti vei scoate in evidenta un look ireprosabil. Pentru a ascunde nuanta naturala a buzelor, aplica mai intai putin fond de ten pe acestea, apoi rujul. Astfel, machiajul se va mentine mai mult timp.

Creion contur pentru ochi

S-au dus vremurile cand ochii erau conturati de o simpla liniuta de creion, trasata pe pleoapa superioara. Toamna aceasta vine fara compromisuri. Aplica contur in jurul ochilor, pentru un efect dramatic. Nu conteaza ce textura a conturului alegi: variaza de la eyeliner lichid pana la cel solid, totul in functie de preferintele tale.

Rimel pentru alungirea genelor

Toamna aceasta trebuie sa arati precum doamnele cochete ale anilor ’60. Pe langa rujul nude si tenul perfect finisat cu fond de ten, creeaza un look de papusa cu ajutorul unui rimel pentru alungirea genelor. La un asemenea look, tusul pentru ochi devine un must-have. Pentru ocazii speciale, incearca o pereche de gene false.

Blush in culori naturale

Pentru un look romantic, contureaza-ti obrajii in nuante discrete de roz sau piersica. Foloseste un fond de ten translucid pentru a lasa pistruii sau micile imperfectiuni ale pielii sa iasa la suprafata, doar atat cat trebuie. In felul acesta, vei avea un machiaj natural , parca abia atins de soarele tomnatic.

Fond de ten translucid

Lasa tenul sa respire si renunta la texturile grele si mate ale fondului de ten. Expune-ti micile imperfectiuni folosind un fond de ten translucid, cu o compozitie usoara. Pentru un plus de stralucire, foloseste ca baza de machiaj o crema cu factor iluminator.; tenul tau va arata mai tanar si mai proaspat.

Oja de unghii inchisa la culoare

Toamna aceasta este sinonima cu dramatismul, iar oja este unul dintre produsele prin care poti marca acest trend. Clasicul rosu inchis merge in orice sezon, indiferent de tendinte, insa specialistii te indeamna ca in aceasta toamna sa indraznesti si mai mult. Opteaza pentru nuante de albastru – navy, culoarea safirului, indigo si mergi pana la negru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare