Machiaj & Cosmetica

#cometice #farduri #machiaj

Produse cosmetice si de ingrijire de top – ce recomanda magazinul 1001cosmetice.ro?

Cand vine vorba despre produse cosmetice si de ingrijire, interesul publicului feminin este de a beneficia de calitate la preturi rezonabile. Din varietatea de optiuni pe care le propune piata, sunt atrase in principal de produsele oferite de branduri cunoscute, ceea ce este de inteles. Este ideal a miza pe produse ce au la baza ingrediente atent mixate, respectiv care pot oferi pielii protectia necesara, alaturi de o stralucire de durata.

 

Un magazin care activeaza pe piata fizica inca din 2007 si in mediul online din 2011 este 1001cosmetice.ro. Acesta a reusit sa isi contureze un renume pe nisa cosmeticelor, respectiv a produselor de curatenie si intretinere corporala prin faptul ca nu a pierdut din vedere ceea ce cauta publicul feminin - produse de incredere, sigure si prietenoase cu pielea. Cu cea mai mare pondere sunt produsele de makeup, portofoliul 1001cosmetice.ro fiind in acest sens unul complex si variat.

Ce recomanda produsele cosmetice din portofoliul celor de la 1001cosmetice.ro?

A consolidat increderea reprezentantelor feminine prin colaborarea cu Coty – de altfel partenerul cel mai longeviv al magazinului care ii furnizeaza produse ale unor branduri ca Astor, Sally Hansen, Rimmel London, Max Factor, Bourjois etc. O dovada a faptului ca produsele Rimmel London pe care le comercializeaza acesta sunt originale o face mentiunea magazinului in lista disponibila pe pagina oficiala de Facebook a celor de la Rimmel London.

Orice femeie care se respecta va alege responsabil produsele cosmetice. Sunt recomandari de top si de altfel optiuni disponibile in portofoliul 1001cosmetice.ro nume de branduri ca Loreal, Revlon, Makeup Revolution, Catrice, Vaseline, Maybelline, Essence. Constitiuie de altfel alegeri inspirate si produsele din brandul propriu – Rial Makeup Accessories, ale magazinului mentionat. Acesta contine o recuzita completa de accesorii pentru machiaj, incepand de la buretei si pana la pensule.

Unele vor spune ca majoritatea produselor pot la fel de bine fi comandate si din alte magazine de specialitate. Corect, insa cei care devin clienti ai acestui magazin se bucura de preturi echilibrate, dar si de diverse cadouri cosmetice.

Ingrijirea personala este o necesitate indispensabila, iar cele care mizeaza pe produse inalt calitative se bucura de un aspect fizic ingrijit, de apreciat. Produsele de ingrijire personala, incepand de la cele pentru depilare, de mentinere a unei pieli ferme atat la nivelul corpului, cat si a tenului, toate ies in evidenta printr-o consistenta placuta, cu parfumuri aparte, dar mai ales care o hranesc in profunzime.

De asemenea sunt un aliat de incredere solutiile si tratamentele pe care magazinul le propune pentru mentinerea unui par sanatos, a unor unghii ingrijite si de asemenea sanatoase.

Cu siguranta ca gama de parfumuri disponibila pe 1001cosmetice.ro dedicata publicului feminin constituie asul din maneca pentru acestea, celebre prin persistenta pe care o prezinta, dar mai ales pentru faptul ca pot fi cu succes folosite ca arme de seductie.

La capitolul parfumuri, magazinul nu a pierdut din atentie nici publicul masculin, respectiv copiii. Pe site exista sectiuni dedicate acestora, in care sunt disponibile atat produse de ingrijire special concepute pentru acestia, cat si parfumuri ale unor branduri celebre ce se regasesc tot aici.

Indiferent de sectiunea de produse vizate, publicul beneficiaza de calitate la preturi echilibrate, formula ce a reusit sa mentina magazinul 1001cosmetice.ro in lista de preferinte si continua sa reprezinte un reper cand vine vorba despre produse cosmetice, de ingrijire, de curatenie s.a.m.d.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului