Machiaj & Cosmetica

# cosmetice angro #cosmetice

Produse cosmetice. De unde sa le cumperi si cum sa le iei la preturi mici?

Profesionistii din domeniul make-up cauta intotdeauna sa creeze un machiaj la preturi accesibile, insa, in acelasi timp, sa fie si de calitate.

Atunci cand cumperi produse cosmetice exista un truc pentru a le achizitiona la preturi mici: cumperi angro.

Exista tone de furnizori la fel de fiabili precum magazinul oficial la brandului pe care il doresti, diferenta este ca acestia iti vor vinde la preturi mai mici, conditia pentru achizitie diferand de la un magazin la altul: unii iti vor cere un numar x de produse, altii iti vor cere sa achizitionezi intreg stocul din produsul respectiv, etc.

Acest articol iti ofera un ghid cuprinzator despre cum sa cumperi cosmetice angro.

Ar trebui sa cumperi de la magazine online sau offline?

Industria cosmetica s-a dezvoltat odata cu cererea continua, iar astazi furnizorii care se ocupa de vanzari angro sunt de ordinul miliardelor. In plus, progresele tehnologice au adus oamenii mai aproape, iar acum este foarte usor sa cumperi produse de la furnizorii si producatorii preferati doar cu un singur click. Daca te intrebi de la ce magazin sa cumperi: online sau fizic, iata cateva argumente pro si contra pe care trebuie sa le iei in considerare:

Surse offline

Lumea digitala te poate ademeni cu oferte bune la produsele cosmetice, dar daca esti o persoana traditionalista, este posibil sa inclini spre metodele offline, adica magazinele fizice.

Avantaje:

Primul avantaj este increderea, deoarece multe persoane prefera sa cumpere produse de pe o piata angro aproape de ei, astfel incat pot vedea personal ceea ce cumpera si nu exista elementul surpriza, care apare atunci cand produsele le sunt livrate la usa.

Experienta personalizata este un avantaj destul de puternic - poti vedea si testa produsele inainte sa le cumperi si le poti compara vizual cu alte produse din aceeasi gama.

Dezavantaje:

Magazinele online tind sa creeze mai des promotii si sa trimita vouchere si cupoane de reducere pe adresele de e-mail ale clientilor fideli, ceea ce intalnesti mai greu la magazinele offline.

Spre deosebire de magazinele online, cele offline iti livreaza contra cost marfa pana la depozitul tau.

Surse online

Exista modalitati noi de a cumpara cosmetice ieftine: magazinele online de cosmetice angro.

Avantaje:

Urmariea comenzii: Comenzile tale sunt introduse in casuta de e-mail, unde vezi toate detaliile relevante, facturarea este automatizata si astfel te bucuri de o experienta lipista de probleme.

Descoperi furnizori internationali: Exista multe piete care functioneaza la nivel mondial si poti naviga pe site-urile lor din confortul propriei locuinte.

Plata rapida: Platesti rapid prin metodele puse la dispozitie de magazinele online.

Managementul inventarului: Magazinele online isi actualizeaza permanent stocul, astfel nu te vei trezi cu probleme sau produse lipsa.

Dezavantaje:

Nu poti vedea produsele in forma fizica decat in momentul livrarii de la furnizor.

Pe scurt, este alegerea ta daca vrei sa achizitionezi cosmetice angro de la magazinele online sau fizice, dar este o alegere mai buna sa tii pasul cu tendintele si tehnologia, deoarece ele te pot ajuta sa ajungi la o baza mai larga de clienti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului