Machiaj & Cosmetica

#frumusete #pere #frumusete toamna

Perele, solutia toamnei pentru frumusetea ta. 6 moduri in care iti protejeaza pielea in sezonul rece

Perele, unele dintre cele mai savuroase, parfumate si ademenitoare fructe de toamna, reprezinta si unul dintre cele mai eficace si la indemana solutii de infrumusetare corporala. Cu un continut bogat de substante cu proprietati hidratante, hranitoare, terapeutice si profilactice, perele reprezinta tratamentul complet de infrumusetare de care are nevoie pielea ta pentru a combate efectele neplacute ale ploii, frigului sau vantului aprig de toamna!

1. Previne aparitia ridurilor

Perele au un puternic efect antiaging asupra pielii. Bogate in vitamina C, K si in cupru, aceste fructe tomnatice reusesc sa combata radicalii liberi care ataca pielea si sa protejeze celulele acesteia de deteriorare. Adaugate in masti pentru ten, perele reusesc sa tina la disttanta ridurile si alte semne ale imbatranirii premature a pielii.

2. Trateaza pielea grasa

Daca ai o piele predominant grasa, atunci perele reprezinta remediul perfect pentru echilibrarea ph-ului si redarea aspectului catifelat al acesteia. Introdu perele in mastile corporale sau faciale saptamanale, in combinatie cu miere, iaurt si lamaie si vei observa imediat primele rezultate.

3. Trateaza acneea

Daca acneea iti brazdeaza tenul si pielea, perele pot deveni un tratament natural eficace in combaterea cosurilor si a iritatiilor provocate de aceasta conditie medicala. Vitaminele si mineralele din pere intaresc sistemul imunitar, lupta cu infectiile si ajuta la curatarea pielii din interior spre exterior. Introdu perele in masti de fata sau corp sau foloseste creme penrtu ten cu extract din aceste fructe.

4. Hidrateaza si protejeaza buzele de frig

Perele se dovedesc a fi un remediu naturist esential pentru buze, in sezonul rece, cand frigul le usuca si le deterioreaza rapid. Contin acid lactic ce hidrateaza si hraneste celulele pielii si previne aspectul uscat al buzelor.

5. Hidrateaza intens pielea

Perele sunt si un tratament corporal eficient in combaterea pielii uscate, nu doar grase. Compusii activi din aceste fructe echilibreaza continutul natural de apa din piele si ii ofera hidratarea de care are nevoie.

6. Exfoliaza si reda stralucirea pielii

Este timpul sa scapi de celulele moarte care iti umbresc frumusetea pielii. Nu doar scruburile grunjoase sunt eficiente in acest scop. Perele se dovedesc a fi un scrub bland si emolient care curata pielea in profunzime si ajuta la regenerarea celulara, pentru un aspect mai luminos si catifelat in fiecare zi.

Sursa foto: iwoman.bg

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului