Machiaj & Cosmetica

#nuante ruj 2012 #nuante ruj vara 2012 #nuante ruj vedete #ruj vedete

Nuantele de ruj preferate ale vedetelor

Un element prin care celebritatile se identifica usor este culoarea buzelor. Nuantele de ruj preferate ale vedetelor au devenit reprezentative pentru imaginea lor, in urma frecventei crescute de purtare. Iata ce ruj se regaseste obsesiv pe buzele celor mai faimoase femei ale planetei.

Stiai ca nuantele de ruj preferate, pe care le asociezi mai mereu zambetului tau, se pot transforma intr-un semn distinctiv de-al tau? In cazul vedetelor, exact asa s-a intamplat.

1. Emma Stone - regina coralului

Emma Stone foloseste aproape intotdeauna rosul-coral pentru buzele sale, deoarece ii complimenteaza perfect culoara palida a pielii. In plus, se asorteaza de minune cu ochii verzi-albastri.

2. Lady Gaga - roz bombon

Sigur ca transformarile de look ale excentricei Lady Gaga sunt mai dese decat fluctuatiile de temperatura intr-o luna de primavara. Totusi, un singur element tinde sa ramana aproape constant pe chipul artistei: rujul roz bombon, care i se potriveste manusa in contrast cu nuanta tenului si blondul platinat pe care il poarta.



Foto: ehowcdn.com

3. Gwen Stefani - rosu aprins

Rareori ne-a fost dat s-o vedem pe Gwen Stefani altfel decat data cu un ruj rosu intens, adaptat in mod desavarsit stilului vestimentar dramatic pe care il adopta de obicei. Cantareata ne aminteste si de Marilyn Monroe, gratie parului blond asemanator.

4. Halle Berry - eleganta nuda

Halle Berry isi lasa intotdeauna frumusetea naturala sa iasa la iveala, motiv pentru care alege rujuri in perfect acord cu nuanta tenului sau - crem-ciocolatii. Textura mata este, pe cat de discreta, pe atat de ireprosabila de fiecare data.

5. Kate Moss - roz pal

Supermodelul Kate Moss ar putea sa renunte cu usurinta la machiaj si tot sa intoarca toate capetele atunci cand iese in public. Totusi, frumoasa blonda isi evidentiaza buzele cu ruj roz pal, pentru o accentuare subtila a trasaturilor.

6. Busy Phillips - Roz intens

De la rozul pal trecem direct la cel intens, o nuanta la care actrita Busy Phillips nu renunta niciodata.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare