Machiaj & Cosmetica

#machiaj #stil #machiaj si cosmetica #rujuri #culoare ruj #tendinte ruj 2012 #ruj primavara

Nuante de ruj in tendinte primavara aceasta

Primavara aceasta este un bun prilej sa renunti la rujul inchis si sobru pe care l-ai purtat toata iarna, in favoarea unor tonuri mai vesele si mai seducatoare, precum rosul aprins sau fuchsia. Cu toate ca luciul de buze pare o varianta mai accesibila si mai putin pretentioasa pentru machiajul buzelor, tendintele sezonului cald in 2012 sunt mai degraba favorabile rujului. Iata ce nuante poti sa alegi cu ocazia instalarii sezonului cald.

Inca din prima zi a primaverii, renunta la plictisitorul ruj maron sau visiniu in favoarea altor tonuri mai optimiste, care sa exprima bucuria anotimpului cu temperaturi blande. Iata care sunt nuantele de ruj in tendinte pentru sezonul primavara-vara 2012.

Fuchsia

Cand vine vorba despre senzualitate si feminitate , exoticul fuchsia este o alegere ideala. Perfect pentru a fi purtat atat in timpul zilei, cat si in timpul serii, rujul in aceasta nuanta merita investitia: ii vei gasi un loc in foarte multe tinute.

Oranjul

Una dintre cele mai populare culori ale anului 2012 se anunta a fi oranjul, mai ales in nuanta speciala a mandarinelor coapte. Daca preferi un look mai natural pentru buze, poti beneficia de farmecul culorii fara sa iesi prea mult in evidenta.



Foto: refinery29.com

Rosul aprins

La mare cautare de doi ani incoace, rujul rosu aprins ramane in tendinte si primavara aceasta. Poarta-l in cadrul unui machiaj retro, cu fard de pleoape extrem de discret, gene accentuate si ten alb ca portelanul.

Mierea

Nuanta delicioasa pe care o are mierea va arata minunat alaturi de zambetul tau. In plus, se anunta printre tendintele de top ale sezonului cald.
Foto: refinery29.com

Rozul aprins

Daca rosul aprins ramane in top, de ce nu ar fi la fel de popular si rozul in acelasi ton? Echilibreaza o tinuta "all black" cu ajutorul acestei nuante seducatoare si vei vedea cat de usor este sa aduci un strop de modernitate si inedit in fiecare aparitie. Atentie insa, un ruj in aceasta nuanta isi va pastra rafinamentul daca il alegi in varianta mata. Pigmentul tipator va fi prea vulgar daca este insotit de particule sidefate.


Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului