Machiaj & Cosmetica

#machiaj #machiaj ochii #nuante machiaj #nuante aprinse machiaj

Nuante aprinse de machiaj: cum le adaptezi culorii ochilor tai

Vara 2012, fara nuante aprinse de machiaj pe care sa le adaptezi culorii ochilor tai, va fi una foarte banala. Tendintele industriei de frumusete aduc pe pleoape tonuri vesele si jucause, de la oranj-rosiatic pana la albastru electric.

Nuantele aprinse sunt fermecatoare si atrag atentia imediat, insa nu toate iti flateaza culoarea ochilor. Un machiaj reusit nu este conceput doar in functie de tendinte, ci si de compatibilitatea lui cu trasaturile tale naturale. Iata cateva ponturi utile pentru machiajul in nuante tari, atat de popular anul acesta.

1. Nuante aprinse pentru ochii verzi

Atunci cand alegi un fard potrivit pentru culoarea ochilor tai, nu uita ca "opusele se atrag". Asadar, pentru ochii verzi, coraiul intens face un contrast fermecator, care sa scoata in evidenta irisul. La fel ca Scarlett Johansson, "joaca-te" cu o combinatie de auriu, corai si galben. Evita oranjul pur, altfel trasaturile tale vor parea mai sterse.

2. Nuante aprinse pentru ochii caprui

Albastrul electric trebuie sa fie combinat cu o culoare la fel de puternica pentru a crea o imagine echilibrata. Din acest motiv, nuanta aprinsa in cauza este ideala pentru punerea in valoare a ochilor caprui. Foloseste un pigment mai intens pentru portiunea pleoapei de langa gene si un albastru-cobalt pentru pliul ochilor.



Foto: ehowcdn.com

3. Nuante aprinse pentru ochii albastri

Ochii albastri cu un fard de pleoape albastru intra, practic, in anonimat. Movul este, pe de alta parte, o alegere mult mai inspirata, deoarece subtonurile sale pun in evidenta albastrul irisului. Pentru zi, incearca un lila dulce sau o nuanta a lavandei. Pentru seara, movul pruna sidefat te va avantaja mai mult decat crezi.

4. Nuante aprinse pentru ochii caprui-miere

Ochii caprui-miere, un amestec de nuante care isi schimba intensitatea odata cu anotimpurile si stralucirea soarelui, permit folosirea unei game mai diversificate de culori aprinse pentru machiaj. Alege diversele variante de roz, cat mai deschise pentru zi si cat mai tari pentru seara.



Foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare